Fashion

The Naomi Diaries

Als ik thuis ruzie maak en heel erg boos ben, dan sluit ik mezelf op in de badkamer (we wonen in een studio, dus dat is onze enige kamer met muren en slot). Vervolgens ga ik heel hard huilen, totdat ik het zat ben waarna ik weer kan communiceren. Ik gooi nooit met dingen, schelden doe ik ook zelden. Dat is mijn manier.

The Naomi Diaries

Ondertussen weet ook de hele wereld wat Naomi Campbell’s gewoontes zijn op dat gebied. Geheugensteuntje: haar assistent onder andere aanvallen met een mobiele telefoon. Als gevolg moest ze afgelopen maart een taakstraf uitvoeren. Tijdens haar 5-daagse weekje van boenen, schrobben en poetsen heeft de catwalk ninja een dagboek bijgehouden voor W magazine. En ik moet toegeven: pretty interesting. In ieder geval heb geen uitspraken gevonden zoals ‘ik heb mijn nagel gebroken’ en ‘hoe werkt een bezem?’.

Het begint zo:

What I wear walking into my community service has no connection to what I'm going to do when I get inside. This is how I dress, and this is how I carry myself. What do they expect me to do—walk in looking all drib and drab? I've never looked drib and drab in my life.”

Maar, geloof me, het wordt beter. Je kunt hier de verkorte versie lezen, het complete The Naomi Diaries dagboekverhaal verschijnt in de juni-editie van W. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top