Fashion

Badpakken weer helemaal hot

Altijd maar weer die bikini’s. Het is tijd voor iets anders. Nou ja, anders? Iets ouds dat weer helemaal hip is. Wat dacht je van heerlijk paraderen op het strand met een badpak! Hoe hip…

 

De Nederlandse ontwerpster Kim Wormgoor ziet voor het komende seizoen graag veel badpakken op het strand. Of je nu op het tropische Bali zit of op het nuchtere Hollandse Scheveningen. Met een badpak van het merk Kymare (zo heet de lijn van Kim) ben je altijd fashionable.

Badpakken kunnen weer dit jaar

Niks geen iniminie bikini’s, maar dit seizoen dus gewoon één lap stof. En niet meteen denken dat je dan helemaal niet meer bruin wordt. Kymare heeft een hele aparte collectie met allemaal verschillende modellen. Zo zijn de badpakken laag uitgesneden, zitten ze van voren diagonaal of lijken ze juist op een topje met shortje in één. Voor degenen die nog steeds niet enthousiast zijn geworden van dit stukje, heeft Kymare ook nog een bikinicollectie die net zo leuk is. Er staat ook een leuke strandtas en badhanddoek op.

Ook erg leuk. Je kunt meteen bestellen op de site. Het roze badpak dat gedraaid is van voren is mijn favoriet. Welke is jouw favoriet?

Wil je de collectie van Kymare bekijken, klik dan hier.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top