Fashion

Verenigde Straten

Verenigde Straten tee



Verenigde Straten: Hetzer

Verenigde Straten: Sopa000

Verenigde Straten: Hetzer


Bloed, straat en tranen!

Verplicht introducerend verhaaltje, ook wel introductie, of inleiding.

Je moeder lag al slapend in de rij en je homo-vriend reisde al af naar Taiwan om ze daar in de fabriek te onderscheppen. De eerste Verenigde Straten t-shirts! Nu ook in Nederland! Massa-productie, niet gesigneerd, heavy metal en bovenal gewoon een t-shirt om aan te trekken naar het 25 jarig jubileum van je oom en tante enzo.

Wie zijn jullie en wat doen jullie en waarom ken ik jullie?

Wie kent de Verenigde Straten niet? Line-dance workshops in elk nabij gelegen buurthuis, een spetterende live show, elke donderdagavond om 19:00 op het Leidseplein en busreizen naar het echte Wilde Westen met revolverhelden en al. Tussen al deze activiteiten door hebben ze ook nog tijd gevonden om mee te doen aan Streetlab, het schilderen van de YOI-store, te "live action paintingen" op Accidently Monday in de Sugar Factory, de meterkastjes en lantaarnpalen onder te plakken en verschillende dingen samen met het Kattenbak collectief. Waarschijnlijk heb je dus nog nooit van ons gehoord!

En op welke straat koop ik die T-shirts dan?

Voor 25 eurootjes ben jij de nieuwe eigenaar van het (vrouwen of mannen) shirt van deze herfst. Je kunt de t-shirts kopen via www.verenigdestraten.nl en klik dan op het e-mail button. Je kunt natuurlijk ook gewoon reageren op deze mail. Maar dat is ook maar zo-zo. In Amsterdam liggen de t-shirts te koop bij de Wolf&Pack (Spuistraat 232) en binnenkort ook bij The Shop (Sint Antoniebreestraat 136). In Haarlem zullen ze ook te koop zijn bij Number Nine (Kleine Houtstraat 9) en in Valkenswaard zijn de t-shirts op te pikken bij de H&M, V&D en C&A.

En nu komt er natuurlijk een conclusie, ofzo?

Nee hoor. We hebben foto's van een junkie in ons T-shirt. We hebben geen conclusie nodig.

Oh.

We hebben slechts een telegram stijl nodig voor onze uitsmijter.. Koop ons T-shirt! Kruis in je agenda de 25e van augustus aan. Een expositie in de Chiellerie. Zonder line-dance workshop. Maar met. Bloed. Straat. En. Tranen.

Deel dit artikel
Back to top