Fashion

Goed nieuws: Blake Lively ziet een comeback van Gossip Girl nu wél zitten!

Soms zijn acteurs een film(reeks) of serie waarin ze zitten spuugzat en steken dit niet onder stoelen of banken. De cast van Gossip Girl was bijvoorbeeld helemaal klaar met de rol die ze moest spelen aan het einde. Niet heel gek met de bizarre wendingen die het verhaal soms maakte.

Blake Lively zei over Serena dat ze haar een slecht voorbeeld vindt en Leighton Meester benadrukte tijdens diverse interviews dat ze wel meer in haar mars heeft dan haar rol als Blair Waldorf. Hieruit zou je kunnen opmaken dat er geen kans is op een comeback van de populaire serie. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en lijkt en voor fans toch een lichtpuntje. 

Over een mogelijk vervolg op Gossip Girl, zei Blake namelijk het volgende tijdens een interview met E! Online: "I don't know, it would be fun. We had such a great time doing that that I think we would all enjoy that." Hmmm, of haar tegenspelers in de serie daar hetzelfde over denken, betwijfelen we. Maar als Blake om is, volgen de anderen misschien ook wel!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top