Fashion

Een nieuwe celeb fashionpoll…

Jessica Alba vs Inés Sastre

De actrice Inés Sastre trok voor de Hollywood première van haar film The Lost City een jurkje van Alberta Ferretti uit de kast. De Spaanse realiseerde zich vast niet dat collegaatje Jessica Alba al eerder in dezelfde outfit op een rode loper verscheen. Welke brunette straalt meer uit, Inés of Jess?

Kelly Preston vs Petra Nemcova

Je moet strak in je vel zitten voor dit fleurige jurkje van Dolce & Gabbana, maar dat zit bij Kelly Preston (mrs John Travolta) en supermodel Petra Nemcova wel goed. Eerstgenoemde ging voor D&G toen zij de uitreiking van de CMT (Country) awards bijwoonde en het model kwam op een feest in New York in dezelfde creatie opdagen. Er kan echter maar een van beide dames als winnares uit deze fashion strijd komen… Kelly of Petra?

Mandy Moore vs Selma Blair

Marc Jacobs blijft geliefd in sterrenland. Selma Blair droeg laatst een champagnekleurige creatie van MJ op een van de vele Hollywood feestjes. Zangeres/actrice Mandy Moore koos voor de zwarte variant van het jurkje voor een bezoek aan de Late Show. Wie van de twee draagt de met kant versierde jurk het elegantst? (VM)

Deel dit artikel
Back to top