Fashion

Nieuwe ronde, nieuwe kansen… Wie draagt het het best?

Nicky Hilton vs Tori Spelling

Twee blondines, een en hetzelfde jurkje… Op het lanceringsfeestje van haar nieuwe VH1-show 'So NoTORIous' verscheen Tori Spelling in precies hetzelfde jurkje dat Nicky Hilton droeg naar een feestje in Las Vegas. Wie kan de laag uitgesneden creatie van Tracey Feith beter hebben, Tori of Nicky?

Rachel Bilson vs Amber Valletta

Model Amber Valletta werd tijdens een lunch in Beverly Hills gespot in een Derek Lam. Tijdens de Teen Choice Awards paradeerde Rachel Bilson in dezelfde jurk. Ze kozen elk voor een andere kleur schoenen en de O.C.-actrice draagt de outfit vrijwel accessoireloos. Wie van de twee komt hier het beste uit de fashion strijd?

Drew Barrymore vs Kelly Osbourne

Drew Barrymore en Kelly Osbourne gingen allebei voor een groene Gucci-jurk. Drew droeg deze naar de Golden Globes, Kelly hulde zich in Gucci bij een award uitreiking in Londen. Wie is meer glamourous in groen?

Fergie vs Gabrielle Union

Actrice Gabrielle Union trok voor het Maxim feestje in Las Vegas dezelfde outfit uit de kast die Fergie aan had bij de Golden Globes. Beide dames kozen voor het Gucci jurkje met ceintuur. Wie kan khaki het beste hebben? (VM)

Deel dit artikel
Back to top