Fashion

Bootylicious in woordenboek

Beyonce

Bootylicioous Beyonce

De R&B zangeres is niet bepaald in een jubelstemming door deze ontwikkeling. “Ik ben er niet echt trots op. In het woordenboek, dat is belachelijk,” aldus Beyonce. “Oké, ik heb het nummer geschreven maar ik zou willen dat ik een ander woord verzonnen had, nu ik weet dat het woord in het woordenboek wordt opgenomen.”

De billenschuddende babe weet nog niet precies welke definitie van ‘bootylicious’ zal worden gegeven. Wat haar betreft komen in de beschrijving de woorden ‘beautiful, bountiful & bounce-able’ voor.

Over bootyshaking Beyonce gesproken: eerder deze week werd haar op de set van haar laatste film Dreamgirls verboden om te heftig met haar billen te schudden. De kostuumontwerpster Fatima Robinson was bang dat haar fancy jurkjes zouden beschadigen door de druk heupwiegende en billenschuddende Beyonce. De ontwerpster zei haar dat ze wel mocht bewegen maar niet mocht schudden!

Ach, het moet ook niet veel gekker worden. Als ‘bootylicious’ een plekje in het Engelse woordenboek verovert, wat kunnen we dan in ons woordenboek verwachten? (VM)

Deel dit artikel
Back to top