Beauty

3 x zomerse haartrends voor blondines

3 x zomerse haartrends voor blondines

Ieder jaar doet er weer een andere blondtint zijn intrede als zomertrend. Zo waren we twee zomers terug nog in de ban van 'bronde' hair en vorig jaar zomer van zilverblonde lokken. Dit jaar trakteert het blonde spectrum ons op maar liefst drie blonde haartrends. Van Scandinavisch blond tot peachy roze, dit zijn DE kleuren van zomer 2017.

1. Scandinavian Blonde

De ultieme kleur blond deze zomer is Scandinavish blond. Denk aan de cleane, minimalistische stijl van Deense modemerken en je zit goed. Deze kleur staat bij heel veel huidtinten, oogkleuren en verschillende haarlengtes, maar vooral vrouwen met een koele ondertoon kunnen Scandi-blond goed hebben.

2. Beige Blonde

Weet je even niet meer welke kleur blond het beste bij je past? Dan is beige blond de oplossing. Beige blond (ook wel nude blond genoemd) is namelijk zowel koud als warm. Door de mix van verschillende blondtinten past deze haarkleur dus perfect bij zowel vrouwen met een gelige ondertoon als vrouwen met een blauwe ondertoon. Nog een voordeel: beige blond ziet er ook nog eens veel gezonder uit dan gebleekt haar. 

3. Berry Blonde

Zin in een heftig experiment? Dan is de zomer het perfecte moment! Celebs als Isla Fischer en Amy Adams maakten strawberry blond tot een gewilde kleur, waarbij je sunkissed glow geweldig uitkomt. In tegenstelling tot platinablond, kan berry blond ook gedragen worden door vrouwen met een warme ondertoon. 

 

Beeld: Instagram @lorealhair

Deel dit artikel
Back to top