Lipstick

Zo fake je volle lippen zonder injecties

Zo fake je volle lippen zonder injecties

De trend van de volle lippen is een aantal jaar geleden gestart en het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet op zijn terugloop is... Volle lippen een schoonheidsideaal geworden waar we allemaal maar al te graag aan willen voldoen. Of daar dan ook injecties aan te pas moeten komen? Wat ons betreft niet, want je kunt ook heel gemakkelijk vollere lippen faken met dank aan deze lipliners.

Lipliners zijn er namelijk allang niet meer alleen om ervoor te zorgen dat je lipstick langer blijft zitten. Lipliners zijn de uitkomst als het gaat om het creëeren van volle lippen, mits je ze goed gebruikt, natuurlijk! Wij laten je zien hoe.

Voor we verdergaan naar de how-to, is het belangrijk dat je een goede lipliner hebt, zoals de L'Oréal Paris Infallible Longwear Lip Liner. De Infallible lipliners blijven namelijk superlang zitten en ze zijn heel precies aan te brengen dankzij de smalle punt. En wanneer deze is afgestomd kun je het heel gemakkelijk weer slijpen! De liner heeft een zachte krijtachtige formule en geeft daardoor heel gemakkelijk kleur af op de lippen. Ze zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, die perfect matchen met de Infallible Paint lipsticks. Ook is er een lipliner highlighter die perfect is voor het optisch voller te maken van je lippen! Shall we begin?

Zo fake je volle lippen zonder injecties
V.l.n.r. 207 Wuthering Purple, 203 Tangerine Vertigo, 105 Red Fiction, 205 Apocalypse Red, 701 Stay Ultraviolet, 103 Fuchsia Wars, 102 Darling Pink, 201 Hollywood Beige, 101 Gone with the Nude, 001 Highlight on Fleek.

Zo creëer je vollere lippen

Voordat je begint zorg je dat je lippen schoon en kleurloos zijn. Heb je last van droge lippen? Zorg dan dat je een dun laagje vaseline of balsem aanbrengt voor het mooiste effect. Wij kiezen hier voor een roze/nude lip look, maar je kunt hetzelfde natuurlijk doen met een mooie kleur rood of roze. Wij gebruiken lipliners 201 Hollywood Beige met bijpassende lip paint en 001 Highlight on Fleek.
Zo fake je volle lippen zonder injecties

Stap 1: Omlijn je lippen

Je lippen zijn gepigmenteerd en langs de randen waar deze kleur eindigt en overgaat in de huid van jouw gezicht, heb je een opstaand randje dat niet meer gepigmenteerd is. Dit randje mag je met de lipliner inkleuren. Start in de hoeken van de mond en werk naar het midden toe. Zie de foto hieronder. 

Stap 2: inkleuren

Kleur vervolgens de rest van je lippen in met dezelfde kleur lipliner. Dit zorgt er eigenlijk al voor dat je lippen er vol uitzien. Kleur ze vanaf buiten naar binnen toe in.

Stap 3: oplichten

Gebruik de lipliner highlighter om de lippen op te lichten en diepte te geven. Breng de highlighter aan in het midden van de boven- en onderlip. Je kunt de highlighter ook los gebruiken op bijvoorbeeld het bovenste randje van je lip.

Stap 4: lipstick

Breng vervolgens Infallible Lip Paint in dezelfde kleur als de lipliner over de gehele oppervlakte van de lippen aan. De lichtglanzende textuur van de lipstick zorgt samen met de lipliner en highlighter voor extra diepte en een 3-dimensionaal effect. Je lippen lijken (optisch) veel voller! 

 

Ga jij de Infallible lipliners van L'Oréal Paris proberen? 

Deel dit artikel
Back to top