Haarverzorging

Zo creëer je zelf supersnel de blorange look

Zo creëer je zelf supersnel de blorange look

Was afgelopen herfst rosé gold hair nog dé trend, dit voorjaar is de blorange look helemaal hot. Een haarkleuring die bestaat uit een combinatie van oranje en blonde tinten. Het fijne nieuws? Voor de blorange look hoef je nu niet meer persé naar de kapper, want je kunt hem ook heel eenvoudig zelf creëeren. Wij vertellen hoe!

Hoewel we de afgelopen jaren allemaal het liefst kozen voor een koele kleur of zelfs grijstinten, lijken warme kleuren nu weer populairder te worden. Wil je de blorange look ook eens (tijdelijk) proberen? Dan biedt de Colorista Washout-lijn van L'Oréal de uitkomst. Deze lijn bestaat namelijk uit 9 verschillende kleuren, waarvan er twee heel geschikt zijn voor blorange hair.

How to?

Het enige wat je hoeft te doen is de kleuren #Pinkhair en #Peachhair met elkaar combineren. Dit kun je doen door de kleuren vooraf te mengen en dan op het haar aan te brengen of je kleurt de plukken om en om. De washout is een conditioner formule die je aanbrengt op doorg haar en dan een halfuurtje laat intrekken voordat je het eruit wast. De kleur blijft ongeveer 1 week (3 wasbeurten) zittten en komt het beste tot zijn recht op licht haar. Bekiijk hieronder hoe mooi blorange hair eruit ziet!

blorange trend

blorange trend

blorange haar maken

 

Wat vind jij van de blorange look?

Beeld: Instagram @lorealhair
Deel dit artikel
Back to top