Fashion

Meerdere tassen dragen is nu een trend!

Meerdere tassen dragen is nu een trend!

Loop je ook altijd te zeulen met tassen? Mooi, want dan ben je helemaal on-trend! Het dragen van meerdere tassen is namelijk nog nooit zo 'in' geweest als nu. Twee tassen? No problemo. Drie tassen? Eigenlijk nog veel cooler!

Eén tas is gewoon niet genoeg. Zeker niet als je de trotse eigenaar bent van een - o, zo populaire - micro bag. Heel veel verder dan het opbergen van je telefoon, een creditcardhouder en je lipstick kom je namelijk niet. En dus draag je negen van de tien keer dat je de deur uit gaat nóg een tas aan je arm voor je laptop, een flesje water en een appel. Herkenbaar? Wij snappen jou. 

Dacht je altijd dat het niet cool was om naast je mooie handtas nog een andere tas te dragen? Dat is vanaf nu voorbij, met dank aan Chloe, Chanel en Fendi, die hun modellen de catwalk opstuurden met meerdere hand- en schoudertasjes. Inmiddels signaleren we de trend ook steeds vaker op straat. Hoe je deze trend rockt zonder eruit te zien als de shopping assistent van Victoria Beckham? Wij geven tips!

How to wear

1. Combineer micro bags met grotere tassen

De styling truc hier is balans. Een klein tasje in je hand staat heel mooi gecombineerd met een grotere tas in dezelfde hand. Spelen met kleur werkt altijd goed!
 

 

2. Draag één tas als buiktasje en de andere in je hand

De belt bag is ook dit jaar een blijvertje en hij combineert perfect met andere tassen. Draag bijvoorbeeld een klein buiktasje in combinatie met een grotere handtas die meer in het middelpunt staat. Houdt je outfit simpel, de focus ligt op de tassen. 
 

 

Een bericht gedeeld door Gucci (@gucci) op

 

3. Twee tassen om één schouder (of in de hand)

Speel met verschillende lagen en draag bijvoorbeeld twee tassen om één schouder. De key hierbij is verschil in lengte. Werkt goed bij tassen met verstelbare schouderbanden, maar je kunt ook een knoopje in de schouderband leggen. Ook zijn er verschillende merken die zogenaamde 'multiple bags' in hun collecties hebben. Dit zijn tassen bestaande uit meerdere tasjes die aan elkaar zijn gezet. 

 

 

 

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top