Fashion

Meer kleur dragen doe je zo!

Meer kleur dragen doe je zo!

Zo rond de lente verschijnen er vaak een hoop nieuwe, frisse kleuren in de winkelrekken. Ben jij zo iemand die eigenlijk alleen maar zwart, wit en grijs draagt? Dan heb je vast wel eens het voornemen gehad om meer kleur te gaan dragen. Maar hoe begin je met het dragen van kleur? Welke items kun je het beste in een kleur aanschaffen en welke kleuren ga je dragen? Wij stelden een stappenplan voor je op.

Tip 1: Natuurlijke tinten

Niet gewend aan veel kleur? Begin dan met een subtiele kleur, bijvoorbeeld een neutrale tint als beige of bruin of een pastelkleur zoals blush.

Tip 2: Een gekleurde jas

Draag een gekleurde jas over een verder helemaal zwart (of witte) outfit. Voel je je toch safe, maar spring je er wel uit!

Tip 3: Geen zwart!

Al een beetje gewend aan het dragen van kleur? Creëer dan eens een gehele look zonder ook maar één zwarte tint. Daarbij kan het helpen om bijvoorbeeld vast te houden aan tinten uit dezelfde familie. Pastel met pastel, aardetinten met aardetinten, etc. 

Tip 4: Een gekleurd accessoire

Helemaal van nu en ook nog eens heel cool. Voeg kleur aan je outfit toe met een gekleurde zonnebril. Hetzelfde werkt ook met andere accessoires, ga bijvoorbeeld eens voor een knalrode tas. 

Tip 5: Van top tot teen

Draag eens van top tot teen één kleur. Ben je een durfal? Kies dan voor rood. Nog een beginner? Dan is navy een veilige keus. 

Weten welke kleuren het beste bij jou passen? Dit zeggen onze kleurkeuzes over ons karakter.

 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top