About us

TrendAlert vormt jouw dagelijkse fix aan make-up en beauty nieuws met als doel jou te inspireren en op de hoogte te brengen van de laatste trends.

Daphne TrendAlert.nl
Daphne Editor-in-Chief
 

Vier jaar was Daphne toen ze per se de lipstick én hakken van haar moeder wilde dragen. Het is ook niet zo gek dat ze na haar opleiding Redactie & Mediaproductie aan de slag ging bij verschillende modewebsites. Gestart als fashion editor bij Fashionchick, opgeklommen tot senior editor bij Fashionscene.nl en nu editor-in-chief van TrendAlert, waar ze haar passie voor schrijven en content creatie combineert met haar liefde voor beauty & fashion. Daphne is altijd nieuwsgierig naar de laatste trends en ontwikkelingen, en de nieuwste producten, maar tegelijkertijd trouw aan haar klassiekers. Haar wenkbrauwpotlood en bronzer zijn heilig in haar makeup bag. Grappig weetje? Ze heeft weinig geduld voor het aanbrengen van mascara. Perfectionist zijn heeft z'n nadelen!

 

Marlien TrendAlert.nl
Marlien Beauty Editor
 

Al tijdens haar opleiding Media, Informatie & Communicatie ging Marlien aan de slag als freelance fashion & beauty editor. Met succes, want inmiddels is schrijven en het produceren van content haar job. Ook op Instagram kan de gelikte feed van de - van oorsprong Achterhoekse, maar nu happy in Amsterdam - influencer je niet ontgaan zijn. Sinds kort is ze dus ook onderdeel van onze driekoppige ‘green-eyed’ redactie en speurt ze planeet beauty af voor de laatste trends en meest geniale make-up hacks. Waar ze absoluut niet zonder kan? Haar wenkbrauwpotlood en lippenbalm. En eigenlijk spotten we haar ook nooit zonder een nudekleurig nagellakje op haar mooie, lange nagels…

                            

 
Nike van de Waal Creative/Concept Director

 

Floor TrendAlert.nl
Floor Beauty & Video Editor
 

Floor begon als stagiaire bij het beauty platform en nu is ze de video editor van TrendAlert. Filmen, editen, fotograferen en grafisch vormgeven, daar draait de creatieveling haar hand niet voor om. Maar dat schrijven ook in haar straatje past, kwam ze achter tijdens haar media-opleiding. Floor koestert al zo lang ze zich kan herinneren een grote liefde voor mode en trends grijpt ze dan ook met beide handen aan. Ons jongste redactielid experimenteert er op los wat betreft haar outfits en looks. Haar Instagramverslaving heeft ze nog maar net onder controle en ook de beauty wereld intrigeert haar. Favoriete producten? Wenkbrauwpotlood, highlighter en nude lipstick.

 

close

Zoeken op de website

close