Fashion

Hoe draag je: cropped flares

Hoe draag je: cropped flares

Cropped flares, het woord zegt het al; uitlopende pijpen, maar dan tot de enkels ingekort. We zijn ondertussen aardig gewend aan de flared jeans en pants, maar met de cropped flares gaan we weer een stapje verder. Ben jij in voor cropped flares, maar weet je nog niet precies hoe je hem gaat dragen? Lees de combineertips hieronder!

Er zitten namelijk een aantal voor- en nadelen aan cropped flares die belangrijk zijn om te weten bij het dragen van de broek. 

Pros:

- Ze zijn ideaal voor het tussenseizoen: niet te lang, niet te kort, maar precies goed.

- Marques’ Almeida introduceerde ze twee seizoenen geleden dus je moet eigenlijk al gewend zijn aan de vorm van de broek: streetstyle is dat in ieder geval wel!

-Ze geven je een keurig figuur en het begrip ‘figure-hugging’ krijgt een hele nieuwe betekenis!

 

Cons:

- Je kan, mits je het niet helemaal goed combineert, een beetje een Bay City Rollers stijltje krijgen. Zolang je hem niet combineert met een plaid ben je in ieder geval al goed op weg!

- Get your proportion building game right en vermijd cropped jackets wanneer je je cropped flares wilt combineren. Ga eerder voor iets dat aansluit bij je heupen of dijen.

- Je moet er goed op letten welke schoenen je er onder draagt. Toch hebben we wat goede opties die je outfit goed zullen doen: ga voor een seventies-skater-cool lookje met converse onder je cropped flares. Of maak het sexy met mooie ankle boots of een paar mooie sandaaltjes. Laat lompere schoenen in ieder geval achterwege!


Om je nog meer inspiratie te geven showen we je catwalk- en bloggerlooks! Wat is jouw favoriet?

just cavalli

mary katrantzou

leather and lattes & Sweatshirts and dresses
 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top