Beauty

Deze nieuwe beauty tool ga je overal zien

Deze nieuwe beauty tool ga je overal zien

Je kunt alle goede serums, crèmes en moisturizers bezitten, maar zonder de goeie tools kom je nergens. De 'facial roller' is bijvoorbeeld zo'n tool waarvan de laatste tijd steeds vaker beweerd wordt dat je hem nodig hebt. Dit nieuwe product is, met dank aan modellen als Behati Prinsloo en Miranda Kerr, inmiddels een 'ding' in de beautywereld. Maar waar heb je zo'n roller eigenlijk voor nodig?

Met een facial roller geef je je gezicht eigenlijk een soort van facial. De roller stimuleert de bloedcirculatie (hello healthy glow!), verhoogt de elasticiteit van de huid en hij draagt bij de vernieuwing van huidcellen. Eigenlijk kan het niet op met de voordelen van de facial roller, want hij draagt daarnaast ook nog eens een handje bij aan de strijd tegen een opgezwollen gezicht en rimpels, zeker in combinatie met je favo-serum of dagcrème. Of dat klopt? In China gebruiken ze de tool al sinds de zevende eeuw, dus hij moet zeker iets goeds doen. 

De roller is er in verschillende uitvoeringen met extra eigenschappen: zo bestaan er derma rollers (met kleine micro naaldjes) die ervoor zorgen dat je serum beter intrekt en de jade roller, die is gemaakt van een groene edelsteen en geeft je gezicht een gezonde glow. Wij willen dit proberen!

 

De jade roller

De derma roller

 

Beeld: Swiss Clinic
Deel dit artikel
Back to top