Fashion

De winnende beauty looks van de AMA's 2015

De winnende beauty looks van de AMA's 2015

Gisteravond vonden in Los Angeles de American Music Awards, beter bekend als de AMA's, plaats. Niemand minder dan Jennifer Lopez presenteerde de show. Na een report van de rode loper jurken, hebben we nu de mooiste beauty looks voor je op een rij gezet. Dit is onze top 5 winnende make-up looks van de AMA's 2015!   

 

Jennifer Lopez
De mooiste beauty looks van de AMA's 2015

Did someone say Sexy Smokey Eyes?  Niets mooier dan een smokey eye met bruine tinten. De wenkbrauwen zijn bewust licht gelaten, maar wel vol aangezet voor een extra dramatisch effect van de ogen. Prachtig ook om de wimpers nog meer aan te zetten met een paar individuele fake lashes. De lippen zijn super neutraal gehouden, meer dan een dikke laag vaseline of lipgloss heeft deze look namelijk niet nodig. 
 

Gigi Hadid
De mooiste beauty looks van de AMA's 2015

Heeft Gigi nou haar lange lokken geknipt?? Niets is minder waar, het jonge Social Model koos voor een pruikje deze avond om deze gave boblijn te veinzen. De make-up is heel neutraal gehouden met diverse nude tinten oogschaduw. Het accent ligt volledig op de lange bovenwimpers. En mogen wij even wegzwijmelen bij deze perfecte wenkbrauwen? Fris en modern! 

 

Selena Gomez
De mooiste beauty looks van de AMA's 2015

Niet elke vrouw kan wegkomen met rode oogschaduw, maar de look van de mooie Selena wordt er alleen maar mysterieuzer van. Wat een plaatje! Een hele leuke twist aan de klassieke smokey eye. Een look als deze kan alleen goed uitpakken als je de lippen neutraal houdt. Ps. En had je Selena's style file al gezien? 

Demi Lovato
De mooiste beauty looks van de AMA's 2015

Als een jonge Dita von Teese poseert Demi Lovato voor de camera's op de rode loper. Wat een stunner! En wederom een smokey eye, wij spotten een trend! Omdat de brunette kiest voor een klassiek kapsel komt ze zeker weg met de donkere lip. Waardoor deze niet gothic maar juist chic staat. 
 

Ciara
De mooiste beauty looks van de AMA's 2015

We suiten het rijtje beauty looks af met de prachtige Ciara die koos voor een smokey eye met grijs en zilver tinten. De ooglook staat heel mooi bij haar huid en haar! Het gezicht is met behulp van shaping en highlighten camera ready gemaakt, maar laten we wel wezen: Hebben jullie deze vrouw ooit niet goed op een foto zien staan? 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top