Interior

Last minute: makkelijke decoratie voor oud & nieuw

Last minute: makkelijke decoratie voor oud & nieuw

Geef je dit jaar een nieuwjaarsfeest? Dan wil je dat alles perfect is - ook de versieringen. Maar soms voelt het alsof versieren gewoon te moeilijk of tijdrovend is. Nou, vrees niet. We laten je enkele gemakkelijke en leuke versieringen en decoraties zien die je feest er geweldig uit laten zien zonder de bank (of je rug!) te breken

DIY Glitterballonnen

Wat is er feestelijker dan glitter? Nou, bijna niks. En deze DIY Glitterballonnen zijn supermakkelijk te maken en geven een sprankelend vleugje glamour aan je feest. Alles wat je nodig hebt zijn ballonnen, hobbylijm en glitter. Blaas de ballonnen gewoon op, bestrijk ze met lijm, en strooi er dan de glitter op. Je kunt elke kleurencombinatie van ballonnen en glitters maken die je wilt, dus wees creatief.

Lichtjes

Niets zegt meer "feest" dan lichtjes. Ze maken elke kamer meteen feestelijker zonder dat je er veel voor hoeft te doen (behalve de stekker in het stopcontact steken of batterijen aanschaffen). Hang ze rond deuropeningen, ramen, kasten - eigenlijk overal waar je maar kunt bedenken. Bonuspunten als ze passen bij het thema van je feest. Deze lichtjes in sterrenvorm zijn ideaal voor een oud en nieuw feestje.

lichtjes hema

Shop lichtjes bij Hema                

Nieuwjaar ballonnen

Om het nieuwe jaar in te luiden, zijn ballonnen met het nieuwe jaartal een leuke last minute decoratie. Hang ze bij het raam of aan het plafond, zodat iedereen de ballonnen duidelijk ziet. Ze hangen binnen een mum van tijd, dus zo klaar om je woning mee te versieren. Maar, zoals je waarschijnlijk zelf ook al ziet, gebruik je deze decoratie maar één jaar.

ballonnen hema

Shop ballonnen bij Hema                                         

Tafelkleed met sterren

Serveer je op je tafel allerlei lekkere hapjes en drankjes? Leg op je tafel dan een feestelijk tafelkleed neer. Met een kleine moeite maak je met dit tafelkleed de ruimte al een stuk feestelijker. Kies een tafelkleed met een feestelijk patroon, zodat het goed past bij oudejaarsavond. Heeft je feestje een bepaald thema? Kies dan een tafelkleed in dat thema, zodat alles mooi bij elkaar past. 

tafelkleed hema

Shop tafelkleed bij Hema                                                         

Of je nu kiest voor DIY Glitterballonnen voor wat schittering of voor lichtjes, er zijn genoeg eenvoudige decoraties die je oudejaarsavondfeest naar een hoger niveau tillen zonder dat het je al te veel moeite kost. Dus ga je gang en geef dat geweldige feest. Met deze eenvoudige decoratie-ideeën is er geen excuus om dit jaar niet in stijl te vieren.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top