Fashion

Dagje uit naar Designer Outlet Roermond: deze winkels moet je hebben gezien

Dagje uit naar Designer Outlet Roermond: deze winkels moet je hebben gezien

Designer Outlet Roermond is the place to be voor een dagje shoppen. Met meer dan 185 winkels is dit de grootste outlet van Nederland! Waarschuwing: je moet wel geld op zak hebben. Check dit artikel om te weten wat je in deze Outlet kunt vinden!

Shoppen bij Designer Outlet Roermond

Luxury brands

Een outlet is geen outlet zonder merkwinkels. Van kleding en accessoires tot tassen: je hebt keuze zat! Misschien haal je een nieuwe Gucci tas of ga je liever voor nieuwe Versace schoenen. Of wil je liever een Michael Kors horloge? Kortom: bijna alle luxury brands vind je hier!

Sieraden en horloges

Verlang je naar een nieuwe ketting, armband of ring? Dan moet je in deze outlet wezen! Van Pandora tot aan Swarovski: de mooiste sieraden vind je hier. In Amsterdam Diamond House vind je de mooiste diamanten horloges. De boetiek kun je dan ook alleen in deze outlet vinden. Hour Passion is nog een boetiek waar we dol op zijn. In deze multi-branding boetiek word je verwelkomd in de wereld van horloges. Zo kun je een Longines, Rado of Tissort horloge kopen. Houd je portemonnee maar goed vast: één horloge kan €1.500 of meer kosten! Hetzelfde geldt voor de horloges in dé bekendste boetiek in Roermond outlet: Tag Heuer. De prijs van deze Zwitserse horloges kunnen hier oplopen tot €10.000! De brand horloges zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo kun je voor een klassiek horloge of voor een sporthorloge gaan.

Schoenen

In deze outlet heb je diverse shoe stores. Schoenmerken als Skechers, Crocs en Timberland ken je waarschijnlijk al. Maar hier stopt het niet. De mooiste sporty sneakers vind je in Asics. Deze sneakers zijn super comfy en perfect voor hardlopen of een dagje naar kantoor. Wil je liever een paar stoere boots aan de haak slaan? Dan is Ecco jouw place to be. Ga naar Jack Wolfskin als je voor winterschoenen kiest. Deze snowboots zijn waterproof en houden jouw voeten gegarandeerd warm in het koude weer!

Tassen

De lange rijen voor de Michael Kors, Chanel en Gucci boetieken bij Designer Outlet Roermond laten zien dat de tassen zo gewild zijn. Veel vrouwen moeten nou eenmaal een tas hebben gekocht om de outlet te verlaten. Denk je toch aan je portemonnee en wil je liever voor een voordeligere, maar high quality merktas gaan? Dan is Longchamp een goed alternatief: een boetiek met prachtige leren handtassen. Zo kun je in deze boetiek voor €100 een handtas kopen. Ook in Guess heb je keuze uit verschillende handtassen en schoudertassen. Hier kun je al voor €60 een mooie schoudertas halen!

Winkels waar je niet snel over hoort

Natuurlijk zijn er ook winkels die je niet in je lokale centrum zou zien. Dit zijn de meest opmerkelijke winkels:

  • Möve: hoogwaardige “Made in Germany” producten voor je bad en bed.
  • Woolrich: de meest comfortabele en duurzame winterjassen vind je hier.
  • Ba&sh: modekleding met monochrome tinten voor overdag en ’s nachts.
  • Hogan: verfijnde accessoires en kleding en een enorme keuze aan sneakers.
  • Tod’s: leren klassieke dames- en herenschoenen en accessoires.
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top