Oogmake-up

Zo verwijder je nepwimpers

Zo verwijder je nepwimpers

Na een lange dag nepwimpers te hebben gedragen is het eindelijk tijd om ze eraf te halen. Voor sommige mensen is dit een struggle: het verwijderen gaat moeizaam of het beschadigt de echte wimpers. Ze willen de wimpers nooit meer aanraken! Dit is zonde als de lashes je goed staan. Ben je een fan van nepwimpers, maar weet je niet hoe je ze kunt verwijderen? Volg dan deze stappen om daarachter te komen!

Nepwimpers verwijderen

Stap 1

Dep een wattenstaafje in een beetje water of olievrije make-up remover. Breng het wattenstaafje naar je wimperrand. Wrijf eventjes tot de nepwimper loskomt. Doe dit voorzichtig en let op dat er geen water of make-up remover op je wimper komt. Hierdoor kan je kunstwimper ‘ontkrullen’!

Stap 2

Trek de nepwimper eraf. Doe dit ook rustig: het is niet de bedoeling dat je je eigen haartjes meetrekt! Begin bij de buitenste hoek van je lash. Je kunt de fake lashes het beste verwijderen met je vinger, een pincet of wimper applicator.

Stap 3

Heb je nog wimperlijm op je oogleden? No worries: je kunt dit heel eenvoudig verwijderen met make-up remover. De lijmresten op je nepwimper kun je met je vingers of met een pincet eraf plukken.

Stap 4

Wil je de lashes opnieuw gebruiken? Dan is het verstandig om alleen water of olievrije make-up remover te gebruiken. Door make-up remover op oliebasis kunnen de nepwimpers bij tweede gebruik minder goed hechten.

 

@carlyjomakeup Reply to @jjessm26 how to remove #falselashes! hope this helps! #makeup #lashes #howto ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K
Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top