Haarverzorging

Maak kennis met deze trendy haarkleuren voor de winter

Maak kennis met deze trendy haarkleuren voor de winter

Met de seizoenen veranderen ook onze voorkeuren voor haarstijlen soms mee. In de winter heb je misschien liever langer haar dan in de zomer. Die veranderingen gelden ook voor de haarkleuren. Daar waar we lichten kleuren meer terugzien in de zomer, zien we in de winter meer donkere kleuren. Wat zijn trendy haarkleuren voor de winter?

Haarkleuren voor de winter

Iedere winter zijn er weer andere haarkleuren die trendy zijn. Zo komen blond-, bruin-, en roodtinten vaak terug in de winter. Zeker wanneer deze tinten ‘assig’ zijn, passen ze goed bij de winter. Toch zien we ook vaak warmere tinten terugkomen in de winter. Eigenlijk zit je dus vaak met de meeste haarkleuren wel goed.

1.    Mocha brunette

Mocha brunette is een prachtige kleur die heel goed bij de winter past. We zagen celebs als Hailey Bieber en Jessica Alba al met deze kleur rondlopen en wij begrijpen wel waarom. De kleur is diep, rijk, warm en heeft glossy chocoladetint. Een perfecte haarkleur voor de winter, dus laat zeker een voorbeeldje zien bij je kapper tijdens je volgende bezoek.

2.    Ginger brown

De haarkleur Ginger Brown is er eentje die je meteen wil als je hem ziet. Kendall Jenner liep al rond met deze prachtige kleur die perfect past bij de winter. Vooral voor brunettes is het een makkelijke stap om naar deze haarkleur te switchen, maar ook voor blondines is het mogelijk om naar deze kleur toe te werken.

kendall jenner 1388133542 getty images
Bron: Getty Images John Shearer 

3.    Pastelkleuren

Als je op zoek bent naar meer kleur in je leven, kies dan voor een pastel haarkleur. Deze kleuren zijn namelijk naast de lente, ook perfect voor de winter. Roze, groen, paars, maar net wat jij het mooist vindt. Wees niet bang om te experimenteren. Vind je het toch een grote stap? Probeer het eerst met een spoeling.

4.    Koper kleurig

Rood- en kopertinten zijn een prachtige kleur om te dragen tijdens de winter. De kleur past ook goed bij de herfst, dus wanneer je deze kleur al had, trek je hem gemakkelijk door naar de winter. Voor zowel brunettes als blondines pakt deze kleur goed uit. Let er alleen wel op dat je bij blond misschien meerdere keren nodig hebt om tot de gewenste kleur te komen.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top