Wedding

Cadeau inspiratie voor stellen die gaan trouwen

Cadeau inspiratie voor stellen die gaan trouwen

It’s wedding season! In de meeste gevallen geven we geld aan het net getrouwde stel. Maar vind je een geldbedrag nét iets te basic? Dan zijn er genoeg andere leuke geschenken om te geven! Om het voor jou makkelijker te maken geven we je een overzicht van de leukste cadeaus.

1. Pandora cadeauset €99,00

Met deze set kun je elk stel blij maken. We houden allemaal wel van spullen die glimmen en glinsteren. Dat geldt ook voor deze Pandora sieraden. De set bestaat uit een armband, oorbellen een mini dangle.

Pandora

2. Guess horloge €49,95

How about een zwart Guess horloge? Het is hét perfecte cadeau dat hij of zij elke dag kan dragen. En het design is een en al uniek! It’s a must have.

Guess horloge

3. Ted Sparks geschenkdoos €29,95

Ruik je die kruidnagel, jasmijn en roos al? Hmmm, wat een heerlijke geur! Deze geschenkdoos bestaat uit een geurkaars en diffuser. Verwelkom dit prettig luchtje in het leven van het newly married couple.

Ted Sparks

4. Gepersonaliseerde meneer en mevrouw mok €14,90

We zijn een fan van gepersonaliseerde geschenken! En dit is een perfect cadeau voor de koffie- en thee liefhebbers. Laten we ook niet vergeten dat deze mokken een uitstekende kwaliteit hebben.

Mokken

5. Royal Powder Gift Box 3 Vegan Geurkaarsen €34,96

Time to relax: zij mogen ontspannen! Door deze drie vegan geurkaarsen kan het getrouwde stel even zen worden. De kaarsen zijn niet alleen biologisch, maar ruiken ook heerlijk!

Vegan geurkaarsen

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top