Haarverzorging

Zo maak je zelf de populaire Gigi Hadid twisted ponytail

Zo maak je zelf de populaire Gigi Hadid twisted ponytail

De Hadid-zussen zijn al jaren hét beeld van diverse trends die zijn komen aanwaaien. Gelukkig maar, want van Gigi en Bella krijgen we enorm veel inspiratie voor outfits, make-up en hairdo's. Met dat laatste heeft Gigi momenteel weer een viral trend te pakken: namelijk dé Gigi Hadid twisted ponytail. Klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe maak je dit eenvoudig na? 

We've come to rescue, want wij leggen het je haarfijn uit (pun intended). 

Zo maak je de Gigi Hadid twisted ponytail

Voor je gaat beginnen aan het maken van je eigen staart, is het eerst slim om te weten wat de trend precies inhoudt. TikTok en Instagram staat er namelijk vol mee, en wij snappen wel waarom. De staart is afgeleid van de sleek bun (je weet wel het hele strakke naar achter gekamde haar in een knot). We love it, maar we hebben ook wel zin in een vernieuwde versie ervan: de sleek twisted ponytail. Dit klinkt weer een beetje ingewikkeld, maar geen zorgen. We hebben een supersimpel stappenplan voor je opgesteld. 

Stappenplan voor de staart

Stap 1: maak een hoge strakke staart met een middenscheiding. 

Stap 2: kam/maak je haar supersleek met (extra) haargel of haarlak, zodat alles strak vast zit.

Stap 3: maak daarna met stylingolie de staart 'glad' zodat 'ie niet pluizig wordt later op de dag.

Stap 4: verdeel je staart in twee gelijke plukken.

Stap 5: twist daarna in beide handen beide plukken en draai ze tegelijkertijd om elkaar heen (ga voor die dubbele twist). 

Stap 6: draai helemaal door tot de plukjes en maak de twist vast met een elastiekje. 

Stap 7: spray je haren nog een beetje in met haarlak en you're done. 

Even spieken

Zó, is dat ook weer gepiept. Hoe leuk is deze haarstijl? Stel je dit eens voor met prachtige kleren en make-up voor de feestdagen, of kies je voor deze twisted ponytail op een casual dag? Het kan allemaal en het ziet er sowieso superfancy uit. Nog even spieken voordat je aan het echte werk begint? Check hieronder dan de video die nog een keertje laat zien hoe je deze staart maakt. Succes!

Beeld: Getty Images, Instagram
Deel dit artikel
Back to top