Gezichtsverzorging

Deze toners zijn onmisbaar voor je skincare

Deze toners zijn onmisbaar voor je skincare

Het liefst heb je een zo schoon mogelijke huid. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Het antwoord: skincare! Je hebt wel een toner nodig om je huid te verzorgen. Om jouw huidverzorging compleet te maken hebben we de beste toners op een rijtje gezet: deze leave-on producten doen jouw huid wonderen.

1. Lancôme Tonique Confort €11,52

Een glanzende huid krijg je door je huid van binnen te hydrateren en te kalmeren. En dat kan met deze geweldige toner van Lancôme. Zeg maar dag tegen een droge huid en pukkels! Deze toner hydrateert en kalmeert je huid. Bovendien verwijdert het je onzuiverheden. Kortom: it’s a must have.

Lancome toner

2. Estée Lauder toner €33,00

Exfoliëren is een manier om huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. En dat kan met deze toner van Estée Lauder. Daarnaast verzorgt het je huidoppervlak. Het hydrateert je huid op een diepe wijze! Jouw huid gaat zeker glowen.

Estee Lauder toner

3. Mario Badescu toner €18,03

Zeg altijd ‘ja’ tegen biologisch en dus ook tegen deze toner! Dit huidverzorgende product is een en al gezond! Het is een natuurmix van glycolzuur, grapefruit en aloë vera. En zeg maar ook hallo tegen verfijnende poriën en een stralend huid! Met deze toner kun je pas écht je skincare routine compleet maken.

Mario Badescu toner

4. L’Oreal Paris toner €30,00

Voed je huid met dit hemelse product! Het is dé perfecte toner voor acne. Je hoeft niet veel te gebruiken voor een glanzend huid. Hierdoor gaat het product lang mee. En laten we niet vergeten dat deze toner ook nog eens een lekker geurtje heeft!

L'oreal Paris toner

5. Vitamin E Hydrating Toner €13,00

De naam verklapt het al: deze lekker ruikende toner voedt je huid een en al met vitamine E! Het hydrateert je huid voldoende en is daarom ideaal voor uitgedroogd huid. Je huid voelt zijdezacht aan na het gebruik. De toner is zeer geschikt voor een droge of gecombineerde huid.

Bodyshop toner

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top