Interior

Zo richt jij jouw huis in voor de feestdagen

Zo richt jij jouw huis in voor de feestdagen

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur! Wat uw stijl van kerstversiering ook is, er is geen twijfel dat een paar feestelijke accenten in je huis je in de vakantie en ontspanningsmodus brengen. In deze blog hebben we onze 3 favoriete ideeën om jouw huis om te toveren en een ideaal kerstsfeertje te geven.

Kerstbomen

Als je je kerstversiering binnen huis haalt, is een kerstboom een must! Of je nu een echte of een kunstmatige boom kiest, zorg ervoor dat je een grootte en stijl kiest die bij jouw huis en desbetreffende ruimte past. Vergeet niet de versiering voor in de boom, zoals lichtslingers en andere decoratie! Ga je voor kleurenlampjes of gezellige sfeerverlichting? Als de boom eenmaal staat en verlicht is, is het tijd om feestelijke accenten aan te brengen zoals slingers en ornamenten. Voor extra sfeer kan je nog een kerstkleedje toevoegen voor onder de boom, waar de gezellig ingepakte cadeautjes neergelegd worden waar niemand op kan wachten om uit te pakken!

Open haarden

Voor veel mensen is de open haard of houtkachel het middelpunt van de woonkamer. Als je een van die mensen bent, zorg er dan voor dat je hier gebruik van maakt tijdens de feestdagen! Hang slingers over de schoorsteenmantel en voeg wat kaarsen toe voor een warme en uitnodigende sfeer. Als je liever geen echte kaarsen wilt aansteken, gebruik dan kaarsen op batterijen. Hier kan je zelfs de kleur van aanpassen, om zo de gewenste sfeer te creëren. Je kunt ook kousen en sokken ophangen, om het traditioneel te houden. Vergeet de melk met koekjes niet!

Portieken en ingangen

De eerste indruk is alles, dus zorg ervoor dat je gasten goed worden ontvangen! Begroet de gasten met feestijle vakantievreugde zodra ze je terrein betreden en op je veranda of entree stappen. Hang kransen aan de deuren en ramen, en overweeg wat buitenverlichting op te hangen zoals lantaarns of lichtslingers. Hiermee laat je je tuin en veranda gegarandeerd stralen! Met al deze leuke buitenversiering, is de welkomstmat niet te missen.

Financiering

Door je huis zo gezellig aan te kleden komt iedereen in de kerststemming, maar het kan een enorme investering worden. Heb je al nagedacht hoe je dit gaat financieren? Een van de voor de hand liggende opties is een bankafschrijving, maar er zijn talloze andere methoden om je kerstversiering te financieren. Heb je al gedacht om te investeren in cryptocurrency? Handelen in crypto heeft veel voordelen. Op verschillende websites is verschillende informatie beschikbaar, zoals de koersen en valuta’s kunt aanschaffen zoals ethereum kopen. Wij raden aan eens een kijkje te nemen bij anycoindirect.eu!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top