Lichaamsverzorging

In deze badjassen voel jij je helemaal relaxed

In deze badjassen voel jij je helemaal relaxed

We trekken een badjas aan nadat we klaar zijn met douchen. En meestal blijven we nog uren in die zijdezachte badjassen zitten. Heerlijk! De badjassen zijn dus ideaal voor de frisse dagen. Maar wat vind je van warme én fashionable badjassen? Wij geven je een overzicht van waar je die bathrobes kunt vinden. Be trendy en heet deze zachte badjassen welkom!

1. Tall lange premium badjas met veren €35,00

Deze loungewear is speciaal gemaakt voor dames van 1.70 en langer. Wat deze badjas zo bijzonder maakt is dat het niet basic is. De lengte, kleur, en fluffy mouwen maken de robe extravagant. Het is een dramatische badjas and we love it!

Badjas Bohooo

2. NA-KD badstof badjas van biologisch katoen €38,95

Verwelkom deze oudroze badjas deze winter. De zachte stof is ideaal voor de frisse dagen. Het houdt je gegarandeerd warm! Chill op de bank met een kopje thee in deze lekkere badjas!

NA-KD badjas

3. Eliana Badjas – white €129,99

We weten al dat zachte badjassen voortreffelijk zijn. Maar in deze badjas van Josh V zie je er zeker goed uit. Wit is een basic kleur, maar in deze witte badjas val jij zeker op. De kleur is egaal en heavenly. Deze badjas geeft ons spontante spa & wellness resort vibes: je kunt heerlijk relaxen in deze badjas!

Josh V badjas

4. Badjas van 100% premium katoen €49,99

Wat dacht je van een badjas in een topkwaliteit? De stof is premium katoen: een luchtdoorlatende stof van katoenvezels. Daarnaast heeft de badjas een alternatieve kleur. Eentje die je niet vaak in de wereld van badjassen ziet. Ontspannen doe je in deze badjas!

Mango badjas

5. Premium Glitter badjas met pailetten €30,00

In deze glitterachtige badjas ga jij zeker shinen. En de strik om de middel is cute. De zwarte kleur geeft ons nightly vibes. Deze badjas is perfect om te dragen na een avondse douche of bad!

Zwart Boohoo badjas

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top