Fashion

Shoppen maar: dit zijn de must-have wijde broeken voor de winter 2022/2023

Shoppen maar: dit zijn de must-have wijde broeken voor de winter 2022/2023

De wide pants heb je vast wel op een 90s foto voorbij zien komen. Ze waren vroeger in, en zijn nu weer helemaal terug van weggeweest. Of het nou gaat om broeken met wijde pijpen of broeken die helemaal wijd zijn: deze pants hebben hun comeback gemaakt! We geven je een overzicht van de leukste wijde broeken.

1. Jaren '70 jeans met wijde pijpen en zakken - €69,95

Deze wijde broeken zien er net uit alsof ze uit je favo 70s movie komen. Ze geven ons een en al disco vibes. De broek begint slank en eindigt breed. Bovendien past het met een T-shirt, trui en polo.

NA-KD wijde broek

2. Geplooide getailleerde wide leg broek - €25,00

Wil je voor een girly look gaan? Dan is deze zoet-roze broek ideaal voor jou! De broek heeft een fashionable hoge taille. Het past mooi bij elk figuur! Combineer de broek met een lichtroze of witte top.

Boohoo wijde broek

3. Jeans ‘Savannah’ - €24,00

Alleen echte fashionistas weten dat deze jeans on trend is. Slay in deze high waist broek door het met een crème- of bruinkleurige top te matchen. Je kunt ook voor een opvallende bovenkant gaan. Zo zorg je voor meer kleur in je outfit.

wijde beige broek

4. Organische gekleurde zachte stijve wijde jeans - €14,47

Wedden dat een gele high waist jeans in jouw kledingkast ontbreekt? Maar wat past bij deze yellow pants? Deze kleur is al levendig. Ga daarom voor tops en accessoires die je outfit niet te druk maken. Neutrale T-shirts en accessoires passen perfect bij een gele wijde broek!

NA-KD geel wijde broek

5. Getailleerde wijde broek met naaddetail - €28,00

Zei iemand fashionable? Want deze broek is s-u-p-e-r fashionable. Ga voor deze lichtgroene broek met hoge taille om je outfit fleurig te maken. Match het met lichte kleuren & you’re ready to go!

Groene wijde broek

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top