Fashion

Koukleum? Dit zijn de leukste coltruien voor winter 2022/2023

Koukleum? Dit zijn de leukste coltruien voor winter 2022/2023

Modellen lopen elke winter in een coltrui op de catwalk. Deze turtlenecks staan bekend om de hoge kraag. Ideaal voor het koude weer dus! Bedek je nek, blijf lekker warm, maar vergeet je fashion sense niet. Met deze coltruien blijf je zowel warm en on fashion.

1. Geribde coltrui €22,99

Deze coltrui is je redder in nood wanneer je even niet weet wat je wilt dragen. De trui heeft een egale kleur en past bij elke outfit! De stof is gemaakt van duurzame vezels. Match het met een leren zwarte rok of shorts. Ga ook voor een leren zwarte jas. You’re gonna be on fire.

mango coltrui

2. Geribde gebreide trui met kol €34,95

Hallo Kelly Green! Wist je dat dit prachtige kleur één van de hot colors van dit jaar is? En wij krijgen niet genoeg van deze opvallende trui! Wie zegt dat je huid moet laten zien om op te vallen? Draag deze coltrui om je look compleet te maken.

NA-KD coltrui

3. Grof gebreide coltrui met cut out schouders €25,00

Je weet dat je stijl on point is wanneer je voor tops met cut out schouders gaat. Deze turtleneck is daar perfect voorbeeld van. Je blijft heerlijk warm en je bent tegelijk een tikkeltje flirty. Het is prachtig blauw, heeft blote schouders en mooie vormpjes. Het is een unieke combi van modern en ouderwets!

Boo-hoo

4. Trui ‘Holly Karis’ €29,99

Deze coltrui heeft een prachtige kleur! Het doet ons denken aan snoepjes. En wat het écht bijzonder maakt zijn de gepofte mouwen. De turtleneck staat stylish boven jeans of een rok.

coltrui van the founded

5. Gebreide trui €40,95

Vergeet je glitterjurk, met deze coltrui ben je ready for christmas! De trui is schitterend rood en heeft een prachtig design. De touwtjes geven een unieke twist aan de turtleneck. Houd je nek warm, maar laat ook wat huid zien. Ga voor deze bold coltrui!

NA-KD coltrui rood

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top