Fashion

Kom de herfst door met deze 5 overknee boots

Kom de herfst door met deze 5 overknee boots

Yes! Het is herfst en dat is het perfecte seizoen om overknee boots te dragen. Ze geven je benen niet alleen extra warmte tijdens de koude dagen, maar ze maken je look ook helemaal af. Overknee boots zijn namelijk heel fashionable en stijl je op verschillende manieren. Ben je op zoek naar leuke overknee boots voor deze herfst? Kijk dan snel verder om wat inspiratie op te doen.

Soorten overknee boots

Net zoals alle andere soorten schoenen zijn er van overknee boots ook veel soorten. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn lang én comfy, dus perfect voor de koudere maanden. Overknee boots zijn er in (nep) leer of suède en maken je outfit extra leuk. Zeker wanneer je een casual outfit draagt, maken overknee boots deze outfit helemaal af. Daarnaast laten overknee boots je benen langer en slanker lijken; wie wil dat nou niet?

1.    Zwarte overknee boots

Zwarte overknee boots zijn altijd een goede keuze, omdat ze bij elke outfit passen. Welke kleur je rokje, jurkje of skinny jeans ook is, zwarte overknee laarzen passen er perfect bij. Ook passen zwarte overknee boots perfect over iedere skinny jeans heen. Met de kleine hak onder de boots maak je de outfit niet alleen stoer, maar ook sexy.

overknee boots zwart manfield

Shop zwarte overknee boots van Manfield

2.    Zwarte leren overknee boots

Ook zwarte leren overknee laarsen maken je outfit helemaal af. Doordat de boots een chunky zool hebben en van leer zijn, geven ze je outfit een stoere look. Doordat de boots deels van textiel zijn, trek je de boots erg gemakkelijk aan en uit. Klinkt als een win-win, toch?

zwarte leren overknee boots manfield

Shop zwarte leren overknee boots van Manfield

3.    Zwarte overknee boots met hak

Wil je graag stoere, maar supersexy overknee boots? Kies dan voor overknee laarzen met een hoge, chunky hak. Door de hoge hak en hoge laars ogen jouw benen lang, slang en sexy. Dat is alles wat je wil om jouw herfstoutfit af te maken.

overknee boots met hak

Shop zwarte overknee boots met hak van Nelson

4.    Beige overknee boots

Zwarte overknee boots passen overal bij, maar wist je dat beige overknee laarzen je outfit ook helemaal afmaken? De boots hebben een fijn stretchmateriaal, waardoor je ze gemakkelijk aantrekt onder een jurkje of over je skinny jeans. Deze boots zijn dus niet te missen in je schoenencollectie.

beige overknee boots

Shop beige overknee boots van Manfield

5.    Overknee boots met hak en ronde punt    

Overknee met een hak en ronde punt zijn elegantie laarzen. Wanneer je deze onder een jurkje aandoet, maakt het je outfit helemaal af. Doe ze aan naar een feestje of een diner en alle ogen zullen op jouw boots gericht zijn.

overknee boots hak

Shop overknee boots met hak van Sacha  

Beeld: pexels.com
Deel dit artikel
Back to top