Interior

Hét geheim voor een luxere uitstraling in je interieur

Hét geheim voor een luxere uitstraling in je interieur

Een luxe interieur hoeft niet duur te zijn. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van goed inrichten. Je creëert heel makkelijk een luxere uitstraling in je woning. En dat waarschijnlijk allemaal binnen één dag!

Lagen in je interieur

Als we interieurstylist Ariel op TikTok mogen geloven, zijn lagen in je interieur het geheim voor een luxere uitstraling. Lagen geven namelijk meer diepte in je interieur. Dit zorgt vervolgens voor een rijke sfeer in je huis. En nee, prop nu niet meteen je woning vol met allemaal prullaria. Doe het wel op een stijlvolle manier en zet allereerst bijvoorbeeld een smalle tafel áchter de bank. Hierdoor ontstaat al meteen een nieuwe ruimte achter je bank voor bijvoorbeeld deze gouden tafellamp van Woonexpress.

 

Meerdere vloerkleden op de grond

Ga nu verder met het creëren van lagen in je interieur en leg niet één, maar twee vloerkleden op de grond. Vervolgens zet je twee salontafels neer, die over elkaar heen schuiven. Is dat niet je ding? Zet dan bijvoorbeeld deze zachte poef van Woonexpress neer. Daarmee creëer je toch nog een tweede laag bij de salontafel. Leg daarna wat leuke kussens op de bank en zet bijvoorbeeld planten achter de bank, maar ook op de salontafel. Zo zie je verschillende decoratiespullen meerdere keren terugkomen als lagen in het interieur.

Meer dimensie in interieur

In plaats van een tafel achter de bank, kun je trouwens ook een wandplankje toevoegen. Of hang meerdere kunstwerken of grote fotolijsten aan de muur achter je bank. Ook zo creëer je meer dimensie in je interieur en de luxere uitstraling waar je naar zoekt. Vergeet tot slot niet een fijne plaid over de bank te leggen voor een extra laag! Dat kan nooit kwaad op een koude avond. Heerlijk comfy.

 

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top