Nagellak

Ultralange nagels door deze Italiaanse nagellaktechniek

Ultralange nagels door deze Italiaanse nagellaktechniek

Niet iedereen is gezegend met perfecte lange vingers en nagels. Helaas, want dat zou het leven toch een stukje makkelijker maken moeten we eerlijk zeggen. Een voorbeeld van mensen die dat wél altijd lijken te hebben? Italiaanse vrouwen.

Maar niets is wat het lijkt, want blijkbaar hebben de Italiaanse dames gewoon een superslimme techniek waardoor hun nagels en vingers een stuk langer lijken... En zó doe je dat. 

Ultralange nagels door déze nagellaktechniek

Mocht je al een beetje angstig zijn geworden dat deze speciale nagellaktechniek je óf heel veel geld gaat kosten, óf allerlei moeilijke dingen inhoudt: no worries. Deze techniek is een stuk makkelijker dan je denkt en heeft eigenlijk alleen maar twee nagellakkleuren nodig. Ja, je leest het goed. Twee kleuren, that's it.  Oh, en een beetje een vaste hand hebben komt ook niet verkeerd uit. 

Zo doe je het!

Het punt van deze techniek is dat niets is wat het lijkt. Wat je doet tijdens het lakken is dat je allereerst begint met het lakken van je nagels in een basistint die ongeveer overeenkomt met je eigen huidskleur. Laat deze laag goed opdrogen en ga daarna met een donkere laag eroverheen. Doop nu een dun nagellakkwastje in aceton en maak met het kwastje een dun lijntje langs je nagelranden: de basistint komt nu in zicht. Dit dunne strookje zorgt ervoor dat het lijkt alsof je nagels langer zijn én je vingers slanker. Hoe amaze is dat? Happy nails, happy you

Nog niet helemaal duidelijk hoe deze toffe techniek werkt? Check hieronder dan even de video die je precies laat zien hoe het moet. 

@thehotblendofficial Nails For Jasmine at THB🧡 #buildergel #biab #nailtech #gelnails ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup
Beeld: iStock, TikTok
Deel dit artikel
Back to top