Fashion

Dit waren de mooiste looks op de rode loper van de Emmy Awards 2022

Dit waren de mooiste looks op de rode loper van de Emmy Awards 2022

De Emmy Awards van 2022 zitten er weer op. De hele bekende wereld kwam gisteravond bij elkaar om de 74e editie van de Emmy Awards te vieren van de televisie-industrie. 

Emmy Awards 2022

Series zijn nu populairder dan ooit. Er wordt ook zoveel moois en verslavends gemaakt.  Dramaserie Succession, comedy Ted Lasso en miniserie The White Lotus zijn uitgeroepen tot de beste televisieshows. The White Lotus was de productie die de meeste prijzen binnensleepte. De serie won maar liefst vier Emmy's: de beste regie, het beste script van een miniserie, de beste mannelijke bijrol (Murray Bartlett) e n de beste vrouwelijke bijrol (Jennifer Coolidge,),

The Voice en Jesse Armstrong

Ook Ted Lasso (Apple TV+) won meerdere prijzen. Zo nam Jason Sudeikis een Emmy in ontvangst voor de titelrol. Brett Goldstein won een award voor beste bijrol. De serie kreeg ook de Emmy voor de beste regie van een comedy toebedeeld. Succession-acteur Matthew Macfadyen mocht het beeldje voor de beste mannelijke bijrol in een drama mee naar huis nemen. En bedenker van de HBO-serie Jesse Armstrong mocht het beeldje voor het beste script van een dramaserie in ontvangst nemen. John de Mols televisietalentenjacht The Voice was helaas iets minder succesvol tijdens de Emmy's van 2022. In de categorie beste competitieshow verloor de talentenjacht van Lizzo's Watch Out for the Big Grrrls.

Zendaya is Emmy-winnaar voor beste vrouwelijke hoofdrol in dramaserie

Zendaya van Euphoria kreeg niet voor niets alle ogen op zich gericht tijdens de Emmy Awards 2022. Ze mocht namelijk een award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie voor haar rol in Euphoria mee naar huis nemen.  Zendaya werd in 2020 al de jongste vrouwelijke hoofdrolspeler met een Emmy in de drama-categorie. Inmiddels is ze 26 jaar oud en nog steeds de jongste actrice die twee Emmy’s op haar naam heeft staan. Over powervrouw gesproken! En daar blijft het niet bij: Zendaya is direct ook de eerste zwarte vrouw die twee Emmy’s voor beste hoofdrolspeelster in een dramaserie op de schoorsteenmantel mag plaatsen. Fantastisch!

Wij delen graag de mooiste looks op de rode loper met jullie!

Elle Fanning 

Sasheer Zamata

Julia Garner

Sydney Sweeney

emmy awards 2022 looks

Reese Witherspoon

Amanda Seyfried

Kaitlyn Dever

Rhea Seehorn

Chrissy Teigen

Skye Townsend

Skye Townsend

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top