Fashion

Filling Pieces viert 10-jarig bestaan met docu én Amsterdamse flagship store

Filling Pieces viert 10-jarig bestaan met docu én Amsterdamse flagship store

Eén van onze favorieten merken van Hollandse bodem is zonder twijfel Filling Pieces. Het label bestaat 10 jaar en dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het jubileum wordt gevierd met de lancering van een documentaire én de opening van een flagship store in het centrum van Amsterdam.

De documentaire – Bridging the Gap: 10 years of Filling Pieces – vertelt het ondernemersverhaal van oprichter Guillaume Philibert Chin. Hij neemt ons mee met de stappen die hij heeft moeten zetten om het merk succesvol te maken. Ook schuwt de documentaire niet om belangrijke maatschappelijke kwesties zoals discriminatie, diversiteit en mentale gezondheid aan te kaarten. De documentaire (klik hier) is vanaf vanavond 21:00 te bekijken voor iedereen die zich aanmeldt. Hoe leuk is dat?! 

De flagship store zal zijn deuren openen in juli en is met 300 vierkante meter de grootste winkel van het merk tot nu toe! De bedoeling van de winkel is niet alleen het verkopen van de collectie, maar ook om een community plek te vormen waar andere creatievelingen inspiratie kunnen opdoen en belangrijke maatschappelijke onderwerpen worden aangekaart.

Bekijk een preview van de trailer hieronder.

Beeld: Filling Pieces
Deel dit artikel
Back to top