Fashion

Dit wordt de IT-spijkerbroek van het najaar van 2022

Dit wordt de IT-spijkerbroek van het najaar van 2022

Spijkerbroeken: you love 'em or you hate 'em. Toch is de spijkerbroek een item dat elk seizoen weer terugkomt. Makes sense, want het is een kledingstuk dat je makkelijk combineert. Elk seizoen hebben we ook verschillende trends binnen dit item en dít is de IT-spijkerbroek van het najaar van 2022. 

Heb jij deze jeans ook al in je kast hangen? 

Spijkerbroek trend najaar 2022

Wie had gehoopt dat de skinny jeans zijn comeback weer zou gaan maken na de zomer: helaas, pindakaas. Het mag nog niet baten. Op de catwalks zijn deze broeken namelijk bijna niet te zien en lijkt het erop dat modehuizen wederom kiezen voor wijdere en rechte spijkerbroeken. Dit was vorig jaar ook al een grote hit. Grote kans dat je zo'n tof exemplaar al in je kast hebt hangen dus...

Medium waisted

Weer dezelfde trend, zul je misschien denken. Well, yes. Maar, het grote verschil met de vorige seizoenen, is dat in dit najaar vooral draait om medium waisted broeken. De high waisted jeans laten we wat vaker in de kast liggen en we omarmen de beauty van onze heupen. Iets meer Y2K? 

Boyfriend look

Deze nieuwe trend aan broeken wordt dit najaar veel gecombineerd met de beruchte boyfriend look. Ook hierbij: you love it or you hate it. Wij zijn in ieder geval fan, want deze look betekent dat comfort voorop staat. Ons wel bellen. 

Beeld: Getty Images,
Deel dit artikel
Back to top