Haarverzorging

Dit is dé haartrend van de zomer: engelachtige Halo Highlights

Dit is dé haartrend van de zomer: engelachtige Halo Highlights

Trends komen en gaan, maar deze toffe zomertrend is er een waarvan we willen dat 'ie voor altijd blijft: de Halo Highlights haartrend. Weg met de normale high- of lowlights, want deze nieuwe verftechniek moet en zou je proberen. 

En dit is wat Halo Highlighting precies inhoudt 

Nieuwe trend: Halo Highlights

Halo Highlights, dat klinkt mega ingewikkeld, duur, en way over the top, maar eigenlijk valt het allemaal heel erg mee. Behalve de prijs dan, want op deze manier highlights zetten is een bijzondere kunst. Met Halo Highlights creëer je eigenlijk een 3D-effect in je haar, door donkere en lichte kleuren in elkaar over te laten lopen. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Meer vorm

Door de lichte kleuren bovenop, krijg je een soort van engelachtig effect waardoor je gezicht én je haar heel wat meer definitie krijgt. Hoe hemels? Omdat de Halo Highlights ook dicht bij je gezicht gezet worden, krijgt je haar en gezicht veel meer vorm en komen bijvoorbeeld die prachtige cheekbones van je veel beter uit. 

Overal highlights

Met normale highlights zie je ze vaak al niet meer terug als je een staart of knot indoet. Met Halo Highlights worden er dus bijna overal highlights gezet (om dat 3D-effect te krijgen). Dit betekent dat wat je ook doet met je haar, je highlights zijn altijd en overal te zien. Finally! Tijd voor een nieuwe kappersafspraak dan maar...

Lees ook: De ingrediënten in haarproducten die je moet vermijden

Beeld: Getty Images, Pinterest
Deel dit artikel
Back to top