Gezichtsverzorging

Deze aardbeiensmoothie van Hailey Bieber geeft jouw huid een boost!

Deze aardbeiensmoothie van Hailey Bieber geeft jouw huid een boost!

We willen allemaal een stralende huid. De dagcrème, scrubs en gezichtsmaskertjes zijn niet voor niets, toch? Hailey Bieber is een van de gelukkigen met zo’n mooi huidje en dat kreeg ze niet per se door goede gezichtsverzorging. Nee, deze aardbeiensmoothie schijnt haar geheime recept te zijn en lucky you, je kunt ‘m ook proberen!

Dit heb je nodig

· 120 ml melk
· 1 bevroren banaan
· Bevroren aardbeien
· 2 dadels
· 60 ml Vital Proteins collageen peptiden
· 1 el maple siroop
· IJsblokjes
· 25 ml haverroom
· 4 gepureerde aardbeien

Zo maak je de aardbeiensmoothie à la Hailey Bieber

De gezonde aardbeiensmoothie van Hailey Bieber werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens de lancering van Hailey’s eigen cosmeticalijn ‘Rhode Skin’. De strawberry glaze smoothie is Hailey’s grote favoriet en niet alleen door de smaak. Hailey staat blijkbaar bekend om zowel haar geglazuurde nagels als geglazuurde huid. En dat mooie huidje krijgt ze onder meer door de aardbeiensmoothie. Ja ja, deze smoothie geeft jouw huid een glow up! Dat wil toch iedereen? Helaas is de smoothie alleen te koop in Los Angeles, wat totaal niet om de hoek ligt. Gelukkig waren er mensen zo lief om het recept op TikTok te delen. Dan maken we het gewoon lekker zelf!

Allereerst maak je een mix van melk, bevroren banaan (in twee stukken), bevroren aardbeien, dadels, collageen peptiden en maple syrup. Gooi deze ingrediënten bij elkaar in de blender en mix ze goed door elkaar. Vervolgens gooi je wat ijsblokjes in je glas, gevolgd door haverroom en de gepureerde aardbeien. Schenk hier je aardbeiensmoothie bij en roer het nog even door elkaar met een rietje. Enjoy!

@vitalproteins Not over this.🤤 @lucyalicelook made @Hailey Bieber’s custom shake and we can't stop watching. #haileybieber #strawberryglazeskinsmoothie #erewhon #haielybieberxerewhon #wellnessisvital #vitalproteinsUS ♬ original sound - Vital Proteins
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top