Fashion

Deze beha's zijn perfect voor onder mouwloze of backless tops

Deze beha's zijn perfect voor onder mouwloze of backless tops

Je herkent het vast wel, je hebt een mooi nieuw topje of jurkje gekocht, maar je kunt er geen beha onder dragen. Je topje heeft bijvoorbeeld geen mouwen of een open rug waardoor je beha overduidelijk te zien is. Het is een doorn in het oog voor je outfit, maar zonder beha de deur uit gaan is ook niet altijd een goed idee. Deze beha's daarentegen zijn wel geschikt om te dragen onder mouwloze of backless tops!

Beugelbeha met transparante rug - Hunkemöller

Heb jij graag een open rug, maar wel genoeg ondersteuning voor je borsten? Dan is deze beha de ideale keuze voor jou. Deze beha heeft een push-up effect en is voorgevormd, dus naast een mooie open rug geeft deze beha jou ook een sexy decolleté. De bandjes zijn transparant, maar voor wie liever strapless gaat, kun je de bandjes er ook afhalen.

Voorgevormde push-up beugel bh Transparant Back - Beige - €27,99

Strapless en naadloze beha - Wonderbra

Of je nou een cup A of een cup D of groter hebt, deze beha is ideaal voor strapless tops. Hij is naadloos en is daardoor zo goed als onzichtbaar onder je kleding. Strapless beha's staan erom bekend dat ze niet altijd even goed blijven zitten, maar hier heeft Wonderbra iets op verzonnen door de beha te voorzien van siliconen voor antislip. Daarnaast heeft de beha beugels voor de perfecte ondersteuning voor zowel kleine als grote borsten.

Wonderbra - New Ultimate - Strapless bh cup A - G - €58,99

Voorgevormde strapless beugelbeha - Hunkemöller

Is strapless niet altijd jouw ding? Probeer dan eens deze beha van de Hunkemöller. De beha heeft een mooi design van kant en heeft bandjes die je eraf kunt halen. Deze beha kun je dus dragen op meerdere manieren waardoor jij geld kunt besparen! Haal bijvoorbeeld één bandje eraf voor een jurk met één open schouder, of haal ze er allebei af voor een strapless top of jurk. Verder biedt deze beha de ideale ondersteuning door middel van de beugels, perfect voor grotere borsten dus!

Voorgevormde strapless beugel bh Maya - Zwart - €24,99

Strapless beha met transparante rug - Intimissimi

Heeft jouw jurk of top een ogen rug én is hij strapless? Geen probleem! Deze beha van Intimissimi heeft namelijk geen bandjes en heeft een transparante rug, zodat jij alles kunt dragen zonder dat je beha opvalt. Deze beha is push-up en heeft een ingebouwde beugel die je niet kunt zien. De hypoallergene gel in de cups zorgt voor grip, zodat de beha de juiste ondersteuning geeft maar ook netjes op zijn plek blijft zitten.

Strapless Bra with Transparent Back - €19,90

Push-up plakbeha - Hunkemöller

En voor de tops en jurkjes met een volledig blote rug, is er nog de plakbeha. Deze beha heeft helemaal geen bandjes en bedekt enkel en alleen je borsten, zodat jouw rug volledig bloot blijft. Voor een mooi push-up effect kun je deze plakbeha door middel van de rijgsluiting aan de voorkant strakker trekken. Na gebruik kun je deze plakbeha schoonmaken met water en vervolgens opnieuw dragen. Deze is dus ideaal om in je kast te hebben liggen!

Push-up Plak Bh met vleugel - Zwart - €32,99
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top