Fashion

Zien: Rihanna rockt volledig zwarte outfit op het Wireless Festival

Zien: Rihanna rockt volledig zwarte outfit op het Wireless Festival

Hoewel Rihanna nog niet zo lang geleden een kindje op de wereld heeft gezet, is de beauty alweer klaar om het gewone leven tegemoet te gaan. De zangeres verscheen op haar eerste festival sinds de bevalling en wist direct alle ogen op zich te richten vanwege de fantastische outfit die ze droeg.

Rihanna voor het eerst in het openbaar sinds bevalling

Sinds de geboorte van haar baby rust Rihanna veel in hun huis in Los Angeles, volgens People. Maar op vrijdag besloot Rihanna het Wireless Festival in Crystal Palace Park in Londen te bezoeken, om haar vriend A$AP Rocky te steunen. Sinds haar bevalling op 13 mei werd de zangeres voor het eerst in het openbaar gespot én op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook haar looks na haar bevalling verrassen niet. Ze droeg een Prada-pufferjack met veren rond haar polsen en een capuchon. Een zwarte legging en dikke zilveren ketting maakten de look af. Haar haren droeg ze lang en stijl. 

Kinderwens

ASAP Rocky bevestigde in mei 2021 dat dat hij een relatie met Rihanna had. "Het is allemaal zoveel leuker als je weet dat iemand de ware is. Ik geloof dat je het gewoon voelt wanneer dat zo is. Zij is het helemaal voor mij", zei Rakim Mayers, zoals de baby daddy van Rihanna eigenlijk heet. Hij sprak toen ook over hun kinderwens. "Als dat voor mij in de sterren geschreven staat, absoluut. Ik denk dat ik een heel goede, aanwezige en leuke vader zal zijn. Het vaderschap lijkt me geweldig." Begin mei vroeg A$AP Rocky zijn vriendin Rihanna ten huwelijk in een videoclip. Of het om een echt aanzoek ging, is niet duidelijk. 

Babydaddy van Rihanna

In een periode waarin de zwangere Rihanna eigenlijk vooral rust zou moeten hebben en zo min mogelijk stress, kwamen er in de laatste weken van haar zwangerschap toch wat vervelende nieuwtjes omtrent haar vriend A$AP Rocky naar buiten. Zo zou A$AP ontrouw zijn geweest, maar het meest shocking was zijn arrestatie. Het nieuws kwam naar buiten dat A$AP Rocky opgepakt was op de luchthaven van Los Angeles. De rapper zou betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Even later kwam hij al vrij en dus kan de rapper nu genieten van het prille liefdesgeluk met zijn mooie vriendin. 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top