Travel

Lange vlucht voor de boeg? Zó krijg je een plaats met de meeste beenruimte

Lange vlucht voor de boeg? Zó krijg je een plaats met de meeste beenruimte

De zomer staat voor de deur, dus dikke kans dat jij ook een lekker tripje hebt gepland. Alleen: wanneer je wat langere benen hebt, is het altijd minder fijn om je onder zo'n stoel te moeten wurmen.  Tenzij je businessclass vliegt, maar we kunnen ons voorstellen dat je daar geen geld voor hebt. Gelukkig hebben we een handige vliegtuighack voor je!

Lange vlucht voor de boeg? Zó krijg je een plaats met de meeste beenruimte

Het is zo ver, je stapt eindelijk in het vliegtuig onderweg naar een heerlijke vakantiebestemming. Maar: voordat je op die bestemming bent aangekomen, moet je wel nog even een lange vlucht overleven. En dat is niet zo prettig wanneer je lange benen hebt. Gelukkig hebben we een lifehack voor je waarmee je de vliegtuigstoel met de meeste beenruimte kunt opsporen! De Amerikaanse Zachary Abel legt op TikTok uit hoe je ervoor zorgt dat je voordat je begint aan jouw eerstvolgende vakantie, niet als een sardientje opgepropt zit in je stoel. 

Boek je trip

Oke, daar gaan we met deze handige vliegtuighack! Je typt allereerst ‘Google vluchten’ in de zoekbalk. Vul daarna in waar je naartoe wil vliegen en op welke datum natuurlijk. Google selecteert dan automatisch de beste vluchten voor je. Zo kan je niet alleen zien op welke tijden je vliegt en wat je dat gaat kosten, maar ook bij welke maatschappij je kunt boeken en hoeveel Co2-uitstoot je trip zal veroorzaken. En natuurlijk: je ziet ook de gemiddelde beenruimte van de stoelen die nog vrij zijn op de vlucht van je keuze!

 

@zacharyburrabel Baby I gotchuuuu - Google Flight Hacks 22 #traveldeals #travelhacks #traveltips #travel #traveltiktok #cheapflights #deals ♬ original sound - zacharyburrabel
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top