Fashion

Hallo Bridgerton: corsetten zijn helemaal hot en dit zijn de mooiste outfits

Hallo Bridgerton: corsetten zijn helemaal hot en dit zijn de mooiste outfits

De Netflix-serie Bridgerton is een enorme hit en dat zien we ook terug bij de fashiontrends. Zagen we eerst lange sierlijke handschoenen terugkomen, nu zien we dat lange jurken met bloemenprints en corsetten helemaal on trend zijn. Alleen: hoe draag je zo'n corset? Dit zijn de mooiste outfits met corsetten waardoor je direct weer outfitinspiratie krijgt.

Corsetten zijn een fashiontrend en dit is waarom

Als er een jaar is waarin je mag opvallen, dan is het 2022 wel. Haal alle kleuren maar uit de kast - van neongroen tot hot pink - niets is te gek. Na corona zijn we helemaal klaar met de joggingbroek en dragen we de meest chique outfits gewoon overdag. We willen onszelf laten zien, bijvoorbeeld door tops te dragen waarin je schouders gezien mogen worden. De corset fashiontrend hoort daar ook helemaal bij. Show yourself! Bovendien is het helemaal on trend om oude vintage items met moderne fashionitems te combineren. En waarmee kan dat beter dan met een corset?

3 x onze favoriete corsetten die je nú ook wilt hebben

Van links naar rechts: Stradivarius textured corset top in pink bij ASOS.com, Top van denim bij NA-KD.com, Kanten korset bij NA-KD.com

Outfit inspiratie: zo draag je een corset

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top