Fashion

Perfect voor backless dress: zo gebruik je boob tape

Perfect voor backless dress: zo gebruik je boob tape

Die perfecte backless dress wordt nog perfecter door het dragen van een boob tape. Bijna alle celebrities op de rode loper gebruiken boobtape om hun borsten net even dat extra te accentueren en die geweldige decolleté te creëren. Dat wil jij toch ook? Boob tape lift je borsten en is makkelijk in gebruik.

Hoe plak ik mijn borsten?

Boob tape is niet moeilijk om te gebruiken en breng je met een beetje handigheid en oefenen aan. Het is aan te raden om eerst even een testje te doen met de tape om te zien of je huid er wel goed op reageert. Misschien ben je wel heel gevoelig voor de tape of dat er een allerigsche reactie ontstaat. Gebruik de tape dan niet.

Stap 1

Maak je handen en borsten goed schoon en droog zodat er geen vet op je huid zit. voor het aanbrengen van de boob tape ook geen bodylotion- of creme op je huid (of handen ) aanbrengen want dan blijft de boob tape niet goed zitten.

Stap 2

Bij het boob tape krijg tepelcovers meegeleverd, met deze tepelcovers bedek je je tepels. Dit zorgt ervoor dat je je tepels niet bezeert als je de tape weer verwijdert. 

Stap 3

Nu is het tijd om de tape op maat te knippen. Er zijn verschillende manieren om de tape toe te passen. Afhankelijk van de grootte en vorm van je borsten.

 

 

Je kunt variëren met de lengte en het aantal strips. Zoals je ziet zijn er verschillende manieren, kies wat bij je past en knip de juiste lengte voor je borsten.

Stap 4

TIjd voor het echte werk; de tape aanbrengen op je borsten. Verwijder een stukje van de beschermende folie, til je borst op in de gewenste positie en breng de boob tape aan vanaf de onderkant van je borst.Verwijder vervolgens de rest van de beschermende folie, terwijl je de rest van de tape op zijn plaats trekt. Herhaal dezelfde stap voor je andere borst. Zo, dit noemen we nog eens liften.

Boob tape is makkelijk in gebruik

Zie je al scenario's voor je dat het tape van je borsten afgerukt wordt? En het net zo voelt als een stevige ontharings beurt? NO worries, boob tape verwijderen is pijnloos. De hele dag zit het perfect en je hebt er geen last. De maat of vorm van je borsten is niet meer relevant door de boob tape ziet het er goed uit. Trek die backless uit de kast, smile en je voelt je absoluut een stuk zelfverzekerder.

Heb jij wel eens boob tape gebruikt?


 

Beeld: Istock
Deel dit artikel
Back to top