Haarverzorging

Frozé Blonde is dé haartrend voor deze zomer die je echt wilt proberen

Frozé Blonde is dé haartrend voor deze zomer die je echt wilt proberen

We zijn gek op roze en deze zomer mag je helemaal los met deze kleur. Van heerlijke roze jurken tot roze make-up - hot pink is helemaal on trend. Dat zien we ook terug bij de haartrends. De haartrend van het moment is namelijk frozé blonde. 

Dit zijn de haartrends 2022 die we al eerder spotten

We spotten al verschillende haartrends bij de celebrities dit jaar. Zo zagen we Selena Gomez bijvoorbeeld met vanille blonde lokken. Andere haartrends van 2022 die we vooral dit najaar gaan zien zijn koperen tinten. Daarbij mix je oranje en rood in je haar voor een funky en flowy effect. Ook in de zomer kun je alvast wat koper in je haar proberen, maar het is vooral blond dat de klok slaat. Niet alleen vanille blonde, ook koele blonde tinten zijn helemaal in. En voor wie twijfelt tussen blond en roze is er nu de perfecte oplossing: frozé blonde. 

 

Frozé blonde: dit is dé nieuwe trend 

Frozé blonde kun je het beste omschrijven als rozeblond. Je verft je haren niet knalroze zoals we in eerdere jaren zagen, maar je houdt het subtiel. Frozé blonde is een pastelroze tint waarbij meestal een balayage-techniek wordt gebruikt. De basis bij frozé roze is koel, wat perfect is als je jouw huid een koele ondertoon heeft. Ook als je eerder grijs haar hebt gehad of een koele tint blond, is frozé blonde helemaal jouw ding. 

Frozé blonde: dit zijn de mooiste kapsels

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top