Fashion

Coachella Festival 2022: dit zijn de meest opvallende looks van afgelopen weekend

Coachella Festival 2022: dit zijn de meest opvallende looks van afgelopen weekend

Als je een beetje festival liefhebber bent, weet je dat afgelopen weekend Coachella plaatsvond. Dit is hét festival waar bekenden van over heel de wereld losgaan in het snikhete Palm Springs. En dat doen ze natuurlijk met een fijne outfit aan het lijf. 

Coachella Festival Outfits 2022: dit waren de mooiste looks

Celebrities en influencers verzamelden zich in Californië om helemaal los te gaan op Coachella Festival 2022. Kleine kans dat jij er ook bij kon zijn, maar we kunnen wél smullen van alle geweldige én jaloersmakende outfits die de festivalgangers droegen. Wij werpen een blik op de mooiste en opvallendste outfits en bijbehorende accessoires van menig fashion influencer dat rondstapte op Coachella 2022. Zo kom jij weer op genoeg ideeën om je festivaloutfit mee samen te stellen! 

Vanessa Hudgens

We trappen af met Vanessa Hudgens. Deze Coachella-queen kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Ze heeft weer flink haar best gedaan, waaronder een volledig roze look inclusief buckethat en een outfit in typische bohemianstijl. 

Doja Cats

De rapper trad op in een body die bestond uit gewikkelde stukken stof en touw. Daarnaast heeft ze een glimmende bh-top aan met een bijpassend riemdetail en zonnebril. Een comfortabele flare in een grijs-rode kleur maakt de look af. 

 

Romee Strijd

Romee Strijd hoort absoluut thuis in dit rijtje Coachella Festival 2022 outfits, want de Nederlandse beauty queen rockt haar outfit absoluut. Ze kleedde zich in een volledig roze look van Revolve, inclusief felroze zonnebril met een vlindermodel. 

Rianne Meijer

We blijven nog even bij de Nederlandse toppers die in dit rijtje Coachella Festivals 2022 horen. Deze geweldige all-denim look van de Nederlandse influencer Rianne Meijer valt op, want de spijkerlook is dit jaar wel helemaal terug. De super leuke spijkertop in de vorm van een vlinder is van het label Blumarine. De look stijlt Rianne verder af met een spijkerbroek en een spijkerjas.

Jordyn Mannio

Influencer Jordyn Mannino poseerde stal de show vanwege haar metallic co-ord set van Edikted bestaande uit een top en een mini-rokje. Deze opvallende set combineerde zij met hoge witte cowboylaarzen, om de witte tas en riem niet te vergeten. Ze verdient hiermee met recht een plekje in de opvallendste outfits van Coachella Festival 2022. 

Charli D’Amelio 

TikTok-ster Charli D’Amelio trok een schattig wit jurkje aan.  Simpel, maar als je het ons vraagt is dit wel een pareltje die in het rijtje Coachella 2022 outfits thuishoort. 

Sophie Suchan

Vooral op de tweede dag van Coachella 2022 viel Sophie Suchan op in deze Barbieroze Chanel-outfit. Sophie had de outfit al twee keer klaarliggen voor eerdere edities van het festival, die helaas door de pandemie niet door konden gaan. De roze co-ord set met all-over Chanel-print en de bijpassende Chanel tas kon ze dus eindelijk dragen als outfit tijdens Coachella 2022. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top