Lipstick

Vollere lippen? Zo overlijn jij je lippen als een echte make-up artist

Vollere lippen? Zo overlijn jij je lippen als een echte make-up artist

Het overlijnen van je lippen om ze voller te laten lijken is absoluut geen nieuwe trend. Sinds een eeuw geleden creëren actrices, zangeressen en sekssymbolen al de illusie van vollere lippen door gebruik te maken van lipliner. De techniek is wel door de jaren heen een beetje veranderd!

Hoe jij in 2022 je lippen omlijnt als een pro leggen wij aan je uit aan de hand van de volgende vier stappen:

Stap 1: Exfoliëren

Het creëren van vollere lippen begint bij het verzorgen ervan.  Verwijder alle droge schilfers en zorg dat het bloed gaat circuleren door ze te exfoliëren. De bloedstroom zal een aantal scheurtjes vullen wat onmiddellijk al zorgt voor extra plumpy lippen en een natuurlijke roze tint. Gebruik hiervoor een (DIY) lipscrub!

 

Stap 2: Overlijnen

Nu dat je lippen gescrubd zijn, kan het overlijnen van jouw lippen beginnen. Om het te doen als een echte make-up artist, moet je ervoor zorgen dat jij een rechte lijn trekt zonder de boog van jouw lippen te verbinden.  Gebruik een lipliner in een donkere tint voor het overlijnen en een lichtere lippenstift om jouw lippen mee in te vullen.

 

Stap 3: Lippen invullen

Zoals we al zeiden, vul je lippen in met een wat lichtere kleur lippenstift dan de lipliner die je gebruikt. Gebruik een penseel of je vinger om ervoor te zorgen dat jij de lippenstift goed blend.

Stap 4: Voeg lipgloss toe

Deze laatste stap is optioneel, maar lipgloss is tegenwoordig weer heel trendy!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top