Beauty

Parfum kopen? Dit zijn 5 nieuwe lanceringen voor de lente

Parfum kopen? Dit zijn 5 nieuwe lanceringen voor de lente

Waar we in de winter vooral zwaardere geuren dragen, dragen we in de lente liever bloemige of frisse geuren. Van parfums met jasmijn, ylang ylang tot fruitnoten zoals citrus en appel. Toe aan een nieuw parfum voor het voorjaar? Dit zijn 5 nieuwe parfums die deze lente uitkomen.

Hier moet je op letten als je nieuwe parfum gaat kopen

We tipten je al de beste parfums volgens TikTok, maar het is natuurlijk ook hoog tijd om naar de nieuwe lanceringen voor de lente te kijken. Voordat we zo ver zijn, is het handig om een paar dingen op een rijtje te hebben. Voor je een nieuw parfum koopt, is het handig om rekening te houden met de volgende punten.

  • Parfums hebben verschillende parfumsterktes. In de zomer gebruik je bijvoorbeeld vaker een eau de toilette in plaats van een eau de parfum, omdat deze iets luchtiger is. Voordat je een nieuw parfum gaat kopen is het slim om even duidelijk te hebben voor jezelf wat voor soort sterkte je precies wilt. Vergelijk tijdens het koopproces ook even de verschillende sterktes met elkaar om te zien wat jij prettig vindt. Een eau de toilette kan in geur heel anders zijn dan een eau de parfum. 
  • We snappen dat alle mooie parfumflesjes in Douglas of Ici Paris XL verleidelijk zijn, maar spray niet álles op je huid. Je kunt beter twee geuren kiezen en de ene op je linkerpols en de ander op je rechterpols sprayen. Zo kun je parfums het beste vergelijken. De papiertjes om de geur op te ruiken kun je beter laten liggen aangezien een parfum zich als het ware 'mengt' met jouw huid om een eigen geur te maken. 
  • Denk na wat voor noten jij lekker vindt in een parfum. Houd je van bloemig of meer van fruitig? Handig om te weten, want zo kun je er vast een paar afstrepen.
  • Kies een parfum die bij jou past en waar je je goed bij voelt. Laat je niet beïnvloeden door vriendinnen. Zolang jij de geur lekkere vindt en het voelt alsof het bij je past, zit je helemaal goed. No worries.
  • Een parfum uitgekozen? Dan hebben we nog wat tips voor je voor parfum opbrengen.

Nieuwe parfums lente 2022: dit zijn ze!

Nieuwe parfums lente 2022 #1 - Marc Jacobs Daisy Skies

nieuwe parfums 2022

Marc Jacobs Daisy Skies Eau de Toilette bij Douglas.nl

Nieuwe parfums lente 2022 #2 - Gucci Bloom

nieuwe parfums 2022, gucci bloom
Gucci Bloom Eau de Toilette bij Douglas.nl

Nieuwe parfums lente 2022 #3 - Flower by Kenzo Poppy Bouquet

nieuwe parfums 2022, Flower by Kenzo Poppy Bouquet

Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette bij Douglas.nl

Nieuwe parfums lente 2022 #4 - Boss Alive Eau de Toilette Spray

nieuwe parfums 2022

Boss Alive Eau de Toilette Spray bij Douglas.nl

Nieuwe parfums lente 2022 #5 - Mon Guerlain L'Essence Guerlain

Mon Guerlain L'Essence Guerlain

Mon Guerlain L'Essence Guerlain bij Douglas.nl

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top