Lichaamsverzorging

TikTok hack: dit is waarom mensen een gezichtsmasker op hun oksel gebruiken

TikTok hack: dit is waarom mensen een gezichtsmasker op hun oksel gebruiken

Van wenkbrauw hack tot deze white concealer hack - door TikTok leren we heel wat handige beauty hacks. Eén van de beauty hacks van dit moment? De arm pit detox. Dit is wat je moet weten over deze TikTok hack, waarbij mensen een gezichtsmasker op hun oksel smeren (ja, echt!)

TikTok hack: een gezichtsmasker op je oksel

Met 5,1 miljoen views is de hashtag #armpitdetox opeens onwijs populair. Niet zo gek, want er zijn TikTokkers die zweren bij deze gekke beauty hack. In de meest populaire video laat TikTokker Melode zien dat ze is overgestapt van deodorant naar een ontgiftingsmasker. Het resultaat? Goed verzorgde oksels die de hele dag niet ruiken. 

Hoewel we snappen dat je niet direct de deodorant aan de kant legt, is een gezichtsmasker op je oksels smeren helemaal geen slecht idee. Door je oksels beter te hydrateren en te ontgiften met een goed kleimasker, kun je er namelijk voor zorgen dat je minder last hebt van rode bultjes, acne en hyperpigmentatie.

Kortom: je oksels verzorgen door er een gezichtsmasker op te doen is heel goed voor je huid. Maar of het helpt tegen een zweergeur? Dat weten we niet. Hieronder tippen we je een aantal detox maskers die je zeker kunt gebruiken voor mooie oksels.

 

Dit is de arm pit detox

@melodeerosemiller armpit detox: hopefully this works! #detox #armpitdetox #selfcare #aluminium ♬ Send Me on My Way - Vibe Street
Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top