Fashion

Deze 3 tips gaan je helpen bij het kopen van de perfecte bh

Deze 3 tips gaan je helpen bij het kopen van de perfecte bh

Als er iets lastig is, dan is het wel het kopen van dé perfecte bh. De één zit te strak, de ander zit niet lekker en dan heb je er één gevonden, vind je de kleur tien keer niks. Er zijn tegenwoordig ook zoveel verschillende bh's, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch hoeft het niet altijd zo lastig te zijn.

Van het controleren van de beugels tot het checken van de maat, in dit artikel vind je drie handige tips die je gaan helpen bij het kopen van de perfecte bh. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

1. Pas bh op meest losse stand

Dit is misschien wel de gouden tip om te voorkomen dat je iedere maand een nieuwe bh moet kopen. Zodra je een beha gaat passen, kun je dit het beste doen op de meest losse stand. Hierdoor kun je de bh altijd nog strakker dragen wanneer deze iets is uitgerekt én gaat het item een stuk langer mee. Een echte win-win situatie, toch? Niets is vervelender dan erachter komen dat de bh eigenlijk toch iets te strak zit na een lange zoektocht. Neem deze tip dus zeker mee wanneer je bh’s gaat shoppen!

2. Geen ruimte tussen cup en borst

Misschien klinkt dit heel logisch, maar toch gaat het vaak op dit punt fout. Het is namelijk belangrijk dat er geen ruimte zit tussen de cup en de borst. Wanneer je borsten er volledig invallen en de cups dus als het ware helemaal gevuld zijn, heb je de juiste cupmaat te pakken. Het heeft dan ook geen zin om de bandjes heel strak aan te trekken totdat je borsten mooi in de cup vallen. Dit zorgt voor een oncomfortabel gevoel en je hebt dan simpelweg een kleinere cup nodig.

3. Twijfel je? Vraag om hulp

Gelukkig zijn de winkels weer open en kunnen we de bh's eerst in het echt zien. Zeker met deze items is het eigenlijk het beste om ze te passen in de winkel. Het voordeel hieraan is dat er altijd wel specialisten aanwezig zijn die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste maat. Het is dus echt helemaal niet erg om even om hulp te vragen. Vaak vinden verkopers dit juist heel leuk en ga je gegarandeerd met de juiste bh naar huis. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top