Haarverzorging

3 x knotten voor een comfortabele en coole everyday hairstyle

3 x knotten voor een comfortabele en coole everyday hairstyle

Het kan soms lastig zijn om een leuke haarstijl te vinden, vooral als het comfortabel moet zijn maar ook leuk moet staan. Met een knot zit je eigenlijk altijd goed en er zijn natuurlijk talloze manieren om de 'bun' te dragen. Heb je even geen inspiratie? Hier vind je drie knotten voor een everyday hairstyle!

 

1. Lage messy bun

We kennen deze natuurlijk allemaal wel; de messy bun. Je kunt deze hoog dragen, maar ook de lage variant ziet er heel leuk uit! Deze knot is wat nonchalanter dus dan maakt het niet echt uit of hij wat uitzakt of wat plukjes losraken; dit draagt alleen maar bij aan de algehele look. 

2. Strakke knot

Ga je liever voor een was klassiekere look? Dan is de strakke knot perfect voor jou! Het ziet eruit alsof je heel veel tijd in je haar hebt gestoken, maar ondertussen kun je hier heel goed je 'vette' haar onder verstoppen. Handig en super chic!

3. Knot met scrunchie

Jarenlang was de scrunchie passé maar inmiddels is de 'wokkel' helemaal terug van weggeweest. En laat het nou de ideale accessoire zijn om je haar als het ware mee 'aan te kleden'! Kies voor een mooie kleur, een opvallende stof of een leuke print; zo creëer je op een simpele wijze een opvallende knot. Het ziet er ook nog eens uit alsof je een stuk meer volume in je haar hebt. Win-win, zeggen wij!

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top