Nagellak

Deze 5 nail art trends gaan we zien in 2022

Deze 5 nail art trends gaan we zien in 2022

Naast de beauty trends en fashion trends voor het nieuwe jaar, kunnen we de nagellaktrends voor 2022 natuurlijk niet vergeten. Nagellak maakt je outfit helemaal af. Bovendien mag je in dit nieuwe jaar helemaal los qua nagellak, van grafische vormen tot parels op je nagels.

Dit zijn de 5 nail art trends die we gaan zien in 2022. 

Nail art trends 2022 #1 - Grafische vormen

We zagen het al terug bij de beauty trends van 2022, maar ook in de nageltrends komen de grafische vormen terug. De grafische vormen die je met eyeliner kunt maken op je oogleden zijn helemaal on trend, maar vergeet ook je nagels niet. Vooral met pasteltinten zit je dit voorjaar helemaal goed.

Nail art trends 2022 #2 - Glossy nails

Liever voor een meer neutralere tint op je nagels? Dan zijn de glossy nails iets voor jou. De shellac en de biab nagels zijn al een tijdje in en dat blijft in 2022 zeker zo. Deze nagels blijven namelijk gemakkelijk drie tot vier weken goed zitten, hoe fijn is dat? Als je toch iets meer wilt toevoegen aan je glossy nails kun je voor een french manicure gaan in pasteltinten. 

Nail art trends 2022 #3 - De grafische french manicure

Combineer de eerste twee trends met elkaar en voilà: de grafische french manicure is geboren. Ideaal als je geen volledige nail art wil, maar wel on trend wilt zijn met je nagels. Bovendien kun je deze trend in allerlei tinten proberen, van nude en pastel tot neon. Al werkt een combinatie van bijvoorbeeld nude en knalgroen ook heel goed! 

Nail art trends 2022 #4 - Een beetje dierenprint

Ja, ook een beetje dierenprint mag in 2022. Niet alleen in je kledingkast, maar vooral op je nagels. De statement nagel is weer terug en met een subtiel tijgerprintje als nail art steel je daarmee de show. Zebraprint mag overigens ook. 

Nail art trends 2022 #5

Pearlcore belooft dit jaar al een trend te worden en ook parels op je nagels kunnen daarbij niet ontbreken. Bij Chanel's nail artist Betina Goldstein spotten we deze pareltrend al. Zorg er bij deze trend wel voor dat het subtiel blijft. Een paar kleine pareltjes of één parel per nagel is voldoende.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top