Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste koffietentjes in Amsterdam

Dit zijn de 5 leukste koffietentjes in Amsterdam

Aangezien we momenteel even niet kunnen genieten van een hapje eten bij ons favoriete restaurant of een filmavond in de bioscoop, proberen we zoveel mogelijk te genieten van de kleine momenten die wel kunnen. Koffieliefhebbers opgelet: wat dacht je van een wandeling door Amsterdam? En dan tussendoor even een heerlijke kop koffie halen. Er zijn namelijk genoeg leuke koffietentjes in Amsterdam die echt de allerlekkerste koffie maken.

Om een wandeling door de stad - en dus verschillende koffietentjes - nog leuker te maken, hebben wij de 5 leukste koffietentjes voor je op een rijtje gezet!

Uncommon Amsterdam - Eerste Constantijn Huygensstraat 63H

Of je nu in de zomer of winter een wandeling maakt door Amsterdam, bij Uncommon is het koffiemenu elk seizoen anders. Voor welke soort koffie je ook gaat, ze vertellen áltijd het verhaal van de legendes achter deze heerlijke creaties.

Caffenation Amsterdam - Warmondstraat 120

Bij Caffenation Amsterdam kun je terecht voor serve koffie van huisgebrande bonen. Deze specialty koffiebar was al eerder een echte hit in Antwerpen, maar nu kunnen we dus ook genieten deze heerlijke koffie in Amsterdam! Het interieur is lekker eclectisch en zorgt voor een gezellige uitstraling. 

White Label Coffee - Jan Evertsenstraat 136 en Zonneplein 4

Van Amsterdam Noord tot Amsterdam West, bij White Label Coffee kun je terecht voor een heerlijke kop koffie. Extra leuk: wil je gaan wandelen met de kinderen? Dan is White Label Coffee ook dé perfecte plek om even een tussenstop te maken. Ze hebben een mega leuk speelhoekje en je kunt er al vanaf 8.00 uur ’s ochtends terecht!

Badeta Koffiebranders - Tweede van der Helststraat 18H

Midden in De Pijp bevindt zich Badeta Koffiebranders. Een koffietentje waar je uitsluitend het allerbeste van kunt verwachten. Boer, brander, barista en klant komen bij Badeta Koffiebranders samen - neem maar eens een kijkje op hun Insta account - om te genieten van een kop perfect gebrande koffie!

Luuks Coffee - Westerstraat 3

Tijdens een rondje door de Jordaan moet je echt even een tussenstop maken bij Luuks Coffee. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van koffie en je kunt er ook nog eens terecht voor een zoete versnapering. Zelfs aan de kunstliefhebbers onder ons is gedacht, want je kijkt je ogen uit in dit koffietentje! 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top