Gezichtsverzorging

Dit is de beste dagcrème voor jouw huidtype

Dit is de beste dagcrème voor jouw huidtype

We zijn inmiddels alweer een tijdje gewend aan de koude en gure najaarsmaanden, maar toch kan het een hele opgave zijn om jouw huid op de juiste manier te verzorgen. Heb je nou een droge huid of toch meer een vette huid? Gezichtsverzorging is heel belangrijk en daarvoor heb je een goede dagcrème nodig.

Van een vette tot droge huid, wij hebben de beste dagcrèmes per huidtype voor je op een rijtje gezet!

Huidtype #1 - De gevoelige huid

Niets is vervelender dan het hebben van een gevoelige huid. Je voelt jezelf minder comfortabel en bij het kiezen van make-upproducten is het altijd maar de vraag of jouw huid het wel aankan. Gelukkig zijn er een aantal crèmes speciaal voor de gevoelige huid.

 

Huidtype #2 - De (zeer) droge huid

Van droge plekjes in je gezicht tot vervelende jeuk, een droge huid komt bij meer vrouwen voor dan je in de eerste instantie misschien denkt. Dit kan natuurlijk door verschillende korte termijn dingen komen, maar het kan ook zijn dat je hier al je hele leven mee te maken hebt. Deze dagcrèmes bevatten bepaalde ingrediënten speciaal voor de droge tot zeer droge huid.

 

Huidtype #3 - De oudere huid

We dromen allemaal van een huid die voor altijd jong blijft. Goed nieuws, want er zijn een aantal dagcrèmes die je hierbij kunnen helpen! Deze crèmes bevatten vaak een sterk hydraterende formule waardoor tekenen van huidveroudering op een verzorgende manier aangepakt worden.

 

Huidtype #4 - De vette huid

En dan de vette huid. Ja, ook daar komen sommige vrouwen niet onderuit. Ondanks dat een 'glowy skin' tegenwoordig een ware trend is geworden, denken vrouwen met een vette huid hier toch net iets anders over. Niets is vervelender dan elk uur jouw make-up look telkens moeten afpoederen, toch? Gelukkig zijn er een aantal dagcrèmes speciaal voor de vette huid.

 

Huidtype #5 - De 'normale' huid

Naast de huidtypes die soms wat extra verzorging nodig hebben, kan het natuurlijk ook dat je helemaal geen droge of vette huid hebt. Zit je hier een beetje tussen in? Ook dan zijn er een aantal dagcrèmes perfect voor jouw huidtype.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top